Στην Χαλκίδα βλέπουν το 666 του Σατανά στον χριστουγεννιάτικο στολισμό -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στην Χαλκίδα βλέπουν το 666 του Σατανά στον χριστουγεννιάτικο στολισμό -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μυθικές θεωρίες συνωμοσίας για τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό στην Χαλκίδα.

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει σύμφωνα με το evima.gr, ο Χριστουγεννιάτικος στολισμός στην πόλη της Χαλκίδας. Και αυτό γιατί κάποιοι διακρίνουν στο φώτα που έχουν μπει, να σχηματίζεται ο αριθμός 666 του Σατανά.

Δεν μας έφταναν δηλαδή οι θεωρίες συνομωσίας για τον κορονοϊό και το εμβόλιο, τώρα έχουμε και για τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό. Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ, αναμένεται να ζητηθεί η παρέμβαση της Ιεράς Μητρόπολης Χαλκίδας.

ΠΗΓΗ Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στη Νέα Υόρκη κρίνονται τα επόμενα βήματα - Τι μεταφέρει η Ολγκίν στον Γκουτέρες

Κυπριακό: Στη Νέα Υόρκη κρίνονται τα επόμενα βήματα - Τι μεταφέρει η Ολγκίν στον Γκουτέρες

Στο γραφείο του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών μεταφέρεται σήμερα, το επίκεντρο των εξελίξεων στο Κυπριακό, καθώς η προσωπική του απεσταλμένη, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, συναντάται στη Νέα Υόρκη με τον Αντόνιο Γκουτέρες για μια επαφή που θεωρείται καθοριστικής σημασίας για την πορεία της διαδικασίας τους επόμενους μήνες.

BEST OF TOTHEMAONLINE