ΚΥΠΡΟΣ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Διαδικτυακή απάτη μέσω μηνυμάτων για δήθεν πακέτο στα ταχυδρομεία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Διαδικτυακή απάτη μέσω μηνυμάτων για δήθεν πακέτο στα ταχυδρομεία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τις τελευταίες ημέρες παρουσιάστηκε έξαρση του φαινομένου αποστολής μαζικών μηνυμάτων προς κατόχους ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ότι δήθεν έχουν πακέτο στα Κυπριακά ταχυδρομεία και τους καλούν να πιστοποιήσουν την παραλαβή του μηνύματος.

 
Η Αστυνομία, συστήνει ιδιαίτερη προσοχή, αφού το συγκεκριμένο μήνυμα είναι απατηλό και καλείται το κοινό να μην απαντά στα μηνύματα ή να ενεργοποιήσει τον ηλεκτρονικό σύνδεσμό καθώς υπάρχει ο κίνδυνος  χρέωσης.
 
Για οποιαδήποτε πληροφορία, καταγγελία μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, τηλεφωνικώς στο τηλ. 22808200 ή μέσω της ιστοσελίδας cyberalert.cy.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Αιμιλία Κενεβέζου και τον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης άνοιξε τα χαρτιά του για το πολιτικό σκηνικό ενόψει Βουλευτικών Εκλογών, τις εξελίξεις γύρω από τον Φειδία Παναγιώτου, αλλά και το ενδεχόμενο νέας υποψηφιότητάς του στις Προεδρικές του 2028. Παράλληλα, εξέφρασε έντονο προβληματισμό για την τοξικότητα και τα fake news που, όπως είπε,επηρεάζουν την πολιτική ζωή του τόπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE