ΚΥΠΡΟΣ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Διαδικτυακή απάτη μέσω μηνυμάτων για δήθεν πακέτο στα ταχυδρομεία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ - ΠΡΟΣΟΧΗ: Διαδικτυακή απάτη μέσω μηνυμάτων για δήθεν πακέτο στα ταχυδρομεία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τις τελευταίες ημέρες παρουσιάστηκε έξαρση του φαινομένου αποστολής μαζικών μηνυμάτων προς κατόχους ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ότι δήθεν έχουν πακέτο στα Κυπριακά ταχυδρομεία και τους καλούν να πιστοποιήσουν την παραλαβή του μηνύματος.

 
Η Αστυνομία, συστήνει ιδιαίτερη προσοχή, αφού το συγκεκριμένο μήνυμα είναι απατηλό και καλείται το κοινό να μην απαντά στα μηνύματα ή να ενεργοποιήσει τον ηλεκτρονικό σύνδεσμό καθώς υπάρχει ο κίνδυνος  χρέωσης.
 
Για οποιαδήποτε πληροφορία, καταγγελία μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, τηλεφωνικώς στο τηλ. 22808200 ή μέσω της ιστοσελίδας cyberalert.cy.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Η προγραμματισμένη για σήμερα, συνάντηση του κατοχικού ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη, επαναφέρει το Κυπριακό στο προσκήνιο της διεθνούς διπλωματίας. Παρά τις δηλώσεις καλής θέλησης, το πολιτικό υπόβαθρο της συνάντησης, αποτυπώνει περισσότερο μια σύγκρουση αφηγήσεων παρά μια ουσιαστική σύγκλιση.