ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΘΑΝΑΤΟΣ 42ΧΡΟΝΗΣ: Αθώος ο Ηρακλέους δύο χρόνια μετά

ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΘΑΝΑΤΟΣ 42ΧΡΟΝΗΣ: Αθώος ο Ηρακλέους δύο χρόνια μετά

Οριστικό τέλος μπήκε στην υπόθεση της πυρκαγιάς που κόστισε τη ζωή μιας 42χρονης γυναίκας στην μπυραρία Gosha Bar στη Λευκωσία, που σημειώθηκε τον Ιανουάριο του 2019.

Ουσιαστικά το Κακουργιοδικείο αθώωσε τον ιδιοκτήτη της μπυραρίας, Ηρακλή Ηρακλέους. Οι κατηγορίες που αντιμετώπιζε αφορούσαν εμπρησμό, διάρρηξη και ανθρωποκτονία.

Μετά από μη ικανοποιητική μαρτυρία εναντίον του, ο ιδιοκτήτης αθωώθηκε. 

Υπενθυμίζεται ότι για την εν λόγω υπόθεση είχε καταδικαστεί σε οκτώ χρόνια φυλάκιση 32χρονος από τη Συρία, αφού ήταν το πρόσωπο που έθεσε τη φωτιά. Παράλληλα, ποινή φυλάκισης δύο χρόνων υπεβλήθη και σε 21χρονο Ελληνοκύπριο για συνομωσία για εμπρησμό.   

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Η Κυβέρνηση δεν ακολουθεί μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία»

Λετυμπιώτης: «Η Κυβέρνηση δεν ακολουθεί μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία»

Δεν ακολουθούμε μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία και δεν υιοθετούμε στάση μόνιμης άρνησης είπε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος για να υποδείξει ότι και ο γερμανός Καγκελάριος αναφέρθηκε χθες, στην εποικοδομητική στάση που επιδεικνύει η Κύπρος και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης όσον αφορά την Τουρκία.