ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τμ. Μετεωρολογίας: «Ανοίγουν» οι ουρανοί – Βροχές, καταιγίδες και ίσως χιόνια

Τμ. Μετεωρολογίας: «Ανοίγουν» οι ουρανοί – Βροχές, καταιγίδες και ίσως χιόνια

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ βροχές και καταιγίδες αναμένονται τις επόμενες μέρες σύμφωνα με την πρόγνωση του Τμήματος Μετεωρολογίας μέχρι και τη Δευτέρα 30/11.

Το απόγευµα της Πέμπτης 26/11 ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και τοπικά κυρίως συννεφιασµένος, ενώ αναµένονται µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα, στο ανατολικό µισό του νησιού. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί, στα δυτικά ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, αλλά στις υπόλοιπες περιοχές µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ και παροδικά µέχρι πολύ ισχυροί, 5 µε 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη και στα ανατολικά ταραγµένη.

Απόψε, ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και τοπικά κυρίως συννεφιασµένος, ενώ αναµένονται µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδα, κυρίως στα παράλια. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, στα υπήνεµα και λίγο ταραγµένη στα προσήνεµα. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 11 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα παράλια και στους 3 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά δεν αποκλείεται να σχηµατιστεί παγετός.

Την Παρασκευή 27/11 ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδες. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους δεν αποκλείεται να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί, στα δυτικά ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, αλλά στις υπόλοιπες περιοχές, µέτριοι και τοπικά µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη, αλλά στα ανατολικά µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 18 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 19 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 16 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 8 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο 28/11, ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος, ενώ αναµένονται µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδες. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους δεν αποκλείεται να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Ο καιρός από αργά το απόγευµα αναµένεται να βελτιωθεί. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή, για να κυµανθεί λίγο πιο κάτω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Την Κυριακή 29/11, ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο για να κυµανθεί κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Τη ∆ευτέρα 30/11 , ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος, ενώ αναµένονται µεµονωµένες βροχές και µετά το µεσηµέρι και µεµονωµένες καταιγίδες. Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή, παραµένοντας κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top