ΕΛΛΑΔΑ– ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Δεν σταματά ο «εφιάλτης» - Πολύ μεγάλος αριθμός κρουσμάτων και νεκρών

ΕΛΛΑΔΑ– ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Δεν σταματά ο «εφιάλτης» - Πολύ μεγάλος αριθμός κρουσμάτων και νεκρών

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 2018 νέα κρούσματα του νέου ιού στην Ελλάδα, εκ των οποίων 2 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 99306, εκ των οποίων το 53.1% άνδρες.

4851 (4.9%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 25924 (26.1%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

608 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 65 ετών. 166 (27.3%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 80.8%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 524 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ο ΔΗΣΥ αναζητεί πρωταγωνιστικό ρόλο, το ΑΚΕΛ χαράζει στρατηγική και οι συμμαχίες μπαίνουν στο τραπέζι

Προεδρικές 2028: Ο ΔΗΣΥ αναζητεί πρωταγωνιστικό ρόλο, το ΑΚΕΛ χαράζει στρατηγική και οι συμμαχίες μπαίνουν στο τραπέζι

Από την απόφαση της Αννίτας Δημητρίου να μην διεκδικήσει το προεδρικό χρίσμα έως τις προειδοποιήσεις Παμπορίδη για επανάληψη του 2023 και τον οδικό χάρτη του ΑΚΕΛ, οι πολιτικές διεργασίες για την Προεδρία της Δημοκρατίας αποκτούν σταδιακά σαφέστερο προσανατολισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE