Προσοχή: Εργασίες τοποθέτησης καλωδίων από την Α.Η.Κ. στον παλαιό δρόμο Λεμεσού - Λευκωσίας

Προσοχή: Εργασίες τοποθέτησης καλωδίων από την Α.Η.Κ. στον παλαιό δρόμο Λεμεσού - Λευκωσίας

Θα πραγματοποιηθούν εργασίες τοποθέτησης καλωδίων από την Α.Η.Κ. στον παλαιό δρόμο Λεμεσού - Λευκωσίας.

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, ανακοινώνει ότι το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020 από τις 8.30 π.μ. μέχρι τις 12 το μεσημέρι και την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020 από τις 8.30 π.μ. μέχρι τις 1.30 μ.μ., στον παλαιό δρόμο Λεμεσού - Λευκωσίας, σε μήκος 100 μ. περίπου με κατεύθυνση προς Λευκωσία, θα εκτελούνται εργασίες για τοποθέτηση καλωδίων, από την Α.Η.Κ..

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών θα κλείσει η μια λωρίδα κυκλοφορίας σε μήκος 100 μ. περίπου και η τροχαία θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας και θα γίνεται διαχείριση της τροχαίας κίνησης με το σύστημα “STOP & GO”.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έλαβε πρόσκληση να προσφωνήσει την Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων - «Είναι μεγάλη τιμή για μένα. Μια ιστορική στιγμή»

ΠτΔ: Έλαβε πρόσκληση να προσφωνήσει την Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων - «Είναι μεγάλη τιμή για μένα. Μια ιστορική στιγμή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συναντήθηκε σήμερα το απόγευμα με τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων.

BEST OF TOTHEMAONLINE