ΚΥΠΡΟΣ: Έτρεχε η πυροσβεστική - 21 πυρκαγιές σε 24 ώρες

ΚΥΠΡΟΣ: Έτρεχε η πυροσβεστική - 21 πυρκαγιές σε 24 ώρες

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία (27/11) από τις 06.00 της 26ης Νοεμβρίου 2020 μέχρι και τις 06.00 της 27ης Νοεμβρίου 2020 ανταποκρίθηκε σε 31 κλήσεις για βοήθεια ,21 πυρκαγιές, 9 ειδικές εξυπηρετήσεις και 1 ψευδή κλήση, σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστική Υπηρεσίας.



Συγκεκριμένα, η ώρα 14.27 χθες λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε διαμέρισμα στον 2ο όροφο τριώροφης πολυκατοικίας στην Παλουριώτισσα, η ώρα 22.48 χθες λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε φορτηγά οχήματα μεταφοράς ζωοτροφών στην οδό Θέμιδος στην Παλουριώτισσα, η ώρα 04.17 σήμερα λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε κατάστημα νυμφικών στο Στρόβολο.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε το πρωί σε τέσσερα περιστατικά τα οποία αφορούσαν έντονες βροχοπτώσεις στην περιοχή του Δήμου Σωτήρας Επαρχίας Αμμοχώστου. Τα επεισόδια αφορούσαν ρυμούλκηση οχήματος από πλημμυρισμένο δρόμο χωρίς να κινδυνέψει κάποιος και αντλήσεις όμβριων υδάτων από τρία υποστατικά ( κατηχητικό, μηχανουργείο και φούρνο), αναφέρεται τέλος στην ανακοίνωση.

AΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θλίψη ΠτΔ για θάνατο Κώστα Γαβριηλίδη: «Μέσα από τη δράση του, άνοιξε δρόμους συζήτησης και κατανόησης σε ζητήματα που αφορούν τον άνθρωπο»

Θλίψη ΠτΔ για θάνατο Κώστα Γαβριηλίδη: «Μέσα από τη δράση του, άνοιξε δρόμους συζήτησης και κατανόησης σε ζητήματα που αφορούν τον άνθρωπο»

Βαθιά η θλίψη του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη για τον θάνατου του Κώστα Γαβριηλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE