Πρωτιά για κυπριακή σχολή χορού στο διαγωνισμό δικτύου Ευρωπαϊκών Πόλεων Αθλητισμού 2020

Πρωτιά για κυπριακή σχολή χορού στο διαγωνισμό δικτύου Ευρωπαϊκών Πόλεων Αθλητισμού 2020

Το πρώτο βραβείο χορογραφίας έλαβε κυπριακή σχολή χορού, η οποία συμμετείχε στο διαγωνισμό της Aces Europe, για το δίκτυο Ευρωπαϊκών Πόλεων Αθλητισμού 2020, μέλος του οποίου είναι φέτος και ο Δήμος Λεμεσού.

 
Σε ανακοίνωση του, ο Δήμος εκφράζει τη χαρά και ικανοποίηση ότι η σχολή χορού «Art de Ballet» της   Αδαμαντίνης Κοσμά στο Παραλίμνι κέρδισε την πρώτη θέση στο διαγωνισμό, ο οποίος προνοούσε την χορογραφία και βιντεογράφηση ενός χορευτικού βίντεο με τον Ύμνο της Aces Europe στο δίκτυο Ευρωπαϊκών Πόλεων Αθλητισμού 2020.
 
 Ο Δήμος Λεμεσού, μέσω του Αθλητικού του γραφείου, προστίθεται, ενημέρωσε τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Σχολών Χορού για συμμετοχή από όλες τις πόλεις.

«Συγχαίρουμε  θερμά τη σχολή χορού «Art de Ballet»  Αδαμαντίνη Κοσμά για  αυτή την μεγάλη επιτυχία που τιμά ιδιαίτερα την χώρα μας», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη μακριά, όμως οι πρόσφατες βουλευτικές εκλογές και όσα ακολούθησαν στη νέα Βουλή, έχουν ήδη αρχίσει να διαμορφώνουν το πολιτικό σκηνικό της επόμενης ημέρας. Και αν υπάρχει ένα βασικό πολιτικό συμπέρασμα από τις τελευταίες εβδομάδες, αυτό δεν αφορά μόνο τους συσχετισμούς δυνάμεων εντός του Κοινοβουλίου. Αφορά κυρίως τη διαμόρφωση μιας νέας ισορροπίας στον ευρύτερο χώρο της κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE