Γιορτές με μίνι κέρφιου – Να γυρίσει ο χρόνος και μετά σπίτι μας

Γιορτές με μίνι κέρφιου – Να γυρίσει ο χρόνος και μετά σπίτι μας

Στα νέα αυστηρά μέτρα που ανακοίνωσε ο Υπουργός Υγείας, Κωνσταντίνος Ιωάννου την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου, προχώρησε και στο ενδεχόμενο χαλάρωσης στα μέτρα από 14 Δεκεμβρίου μέχρι και 7 Ιανουαρίου.

Συγκεκριμένα ο κ. Ιωάννου ανάφερε ότι από τις 14 Δεκεμβρίου επαναφέρεται η απαγόρευση ρύθμισης της μετακίνησης προσώπων στις 23:00 μέχρι και τις 05:00.

Εξαίρεση στις 24/12 παραμονή Χριστουγέννων και 31/12 παραμονή Πρωτοχρονιάς, όπου η απαγόρευση μετακίνησης διαφοροποιείται από τις 02.00μμ μέχρι τις 06.00π.μ. Να σημειωθεί ότι στις συναθροίσεις σε οικίες για αυτές τις ημέρες επιτρέπονται μέχρι και 15 άτομα. 

Επίσης οι χώροι εστίασης την ημέρα των Χριστουγέννων και την ημέρα της Πρωτοχρονιάς θα μπορούν να παραμένουν ανοιχτοί μέχρι τις 10:30.

Τα πιο πάνω μέτρα θα ενεργοποιηθούν δεδομένου ότι θα υπάρξει βελτίωση στην επιδημιολογική εικόνα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Κοινή συνάντηση με Ζελένσκι, Κόστα και Φον Ντερ Λαΐεν πριν την τελετή για την Προεδρία

ΠτΔ: Κοινή συνάντηση με Ζελένσκι, Κόστα και Φον Ντερ Λαΐεν πριν την τελετή για την Προεδρία

Κοινή συνάντηση με τους Βολοντίμιρ Ζελένσκι, Αντόνιο Κόστα και Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν θα έχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την ημέρα της τελετής έναρξης της Κυπριακής Προεδρίας της ΕΕ, στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE