Γιορτές με μίνι κέρφιου – Να γυρίσει ο χρόνος και μετά σπίτι μας

Γιορτές με μίνι κέρφιου – Να γυρίσει ο χρόνος και μετά σπίτι μας

Στα νέα αυστηρά μέτρα που ανακοίνωσε ο Υπουργός Υγείας, Κωνσταντίνος Ιωάννου την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου, προχώρησε και στο ενδεχόμενο χαλάρωσης στα μέτρα από 14 Δεκεμβρίου μέχρι και 7 Ιανουαρίου.

Συγκεκριμένα ο κ. Ιωάννου ανάφερε ότι από τις 14 Δεκεμβρίου επαναφέρεται η απαγόρευση ρύθμισης της μετακίνησης προσώπων στις 23:00 μέχρι και τις 05:00.

Εξαίρεση στις 24/12 παραμονή Χριστουγέννων και 31/12 παραμονή Πρωτοχρονιάς, όπου η απαγόρευση μετακίνησης διαφοροποιείται από τις 02.00μμ μέχρι τις 06.00π.μ. Να σημειωθεί ότι στις συναθροίσεις σε οικίες για αυτές τις ημέρες επιτρέπονται μέχρι και 15 άτομα. 

Επίσης οι χώροι εστίασης την ημέρα των Χριστουγέννων και την ημέρα της Πρωτοχρονιάς θα μπορούν να παραμένουν ανοιχτοί μέχρι τις 10:30.

Τα πιο πάνω μέτρα θα ενεργοποιηθούν δεδομένου ότι θα υπάρξει βελτίωση στην επιδημιολογική εικόνα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Ίσως αποπλεύσει αύριο ο «Δράκος» - Το μήνυμα Πεζεσκιάν για το διορισμό Μοτζτάμπα Χαμενεΐ - Σε καθεστώς εκκένωσης το Ακρωτήρι

LIVE: Ίσως αποπλεύσει αύριο ο «Δράκος» - Το μήνυμα Πεζεσκιάν για το διορισμό Μοτζτάμπα Χαμενεΐ - Σε καθεστώς εκκένωσης το Ακρωτήρι

Φλέγεται η Μέση Ανατολή για δέκατη ημέρα, την ώρα που το Ισραήλ εξαπολύει κύμα επιθέσεων απέναντι στην Τεχεράνη και τη Βηρυτό. Το Ιράν απαντά με μπαράζ πυραύλων και drones, βάζοντας στο στόχαστρο το Τελ Αβίβ, αλλά και χώρες του Κόλπου. To μεσημέρι βρέθηκαν στην αεροπορική βάση «Ανδρέας Παπανδρέου», στην Πάφο οι ηγέτες της Ελλάδας και Γαλλίας, Κυριάκος Μητσοτάκης και Εμανουέλ Μακρόν, οπου τους υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE