Γιορτές με μίνι κέρφιου – Να γυρίσει ο χρόνος και μετά σπίτι μας

Γιορτές με μίνι κέρφιου – Να γυρίσει ο χρόνος και μετά σπίτι μας

Στα νέα αυστηρά μέτρα που ανακοίνωσε ο Υπουργός Υγείας, Κωνσταντίνος Ιωάννου την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου, προχώρησε και στο ενδεχόμενο χαλάρωσης στα μέτρα από 14 Δεκεμβρίου μέχρι και 7 Ιανουαρίου.

Συγκεκριμένα ο κ. Ιωάννου ανάφερε ότι από τις 14 Δεκεμβρίου επαναφέρεται η απαγόρευση ρύθμισης της μετακίνησης προσώπων στις 23:00 μέχρι και τις 05:00.

Εξαίρεση στις 24/12 παραμονή Χριστουγέννων και 31/12 παραμονή Πρωτοχρονιάς, όπου η απαγόρευση μετακίνησης διαφοροποιείται από τις 02.00μμ μέχρι τις 06.00π.μ. Να σημειωθεί ότι στις συναθροίσεις σε οικίες για αυτές τις ημέρες επιτρέπονται μέχρι και 15 άτομα. 

Επίσης οι χώροι εστίασης την ημέρα των Χριστουγέννων και την ημέρα της Πρωτοχρονιάς θα μπορούν να παραμένουν ανοιχτοί μέχρι τις 10:30.

Τα πιο πάνω μέτρα θα ενεργοποιηθούν δεδομένου ότι θα υπάρξει βελτίωση στην επιδημιολογική εικόνα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: «Ο Πούτιν ίσως βοηθάει το Ιράν» λέει ο Τραμπ - Νεκρό όλο το πλήρωμα του αμερικανικού αεροσκάφους που συνετρίβη στο Ιράκ

LIVE: «Ο Πούτιν ίσως βοηθάει το Ιράν» λέει ο Τραμπ - Νεκρό όλο το πλήρωμα του αμερικανικού αεροσκάφους που συνετρίβη στο Ιράκ

Σε επικίνδυνη κλιμάκωση μπαίνει ο πόλεμος στην Μέση Ανατολή, με το Ισραήλ, το Ιράν και τις ΗΠΑ, να συνεχίζουν τις επιθέσεις, αλλά ταυτόχρονα να δηλώνουν έτοιμοι να συνεχίσουν «όσο χρειαστεί», την στιγμή που ο Λίβανος συνεχίζει να δέχεται επιθέσεις και το πετρέλαιο να συνεχίζει την ανοδική του πορεία. Το ThemaOnline σας μεταφέρε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE