Γιορτές με μίνι κέρφιου – Να γυρίσει ο χρόνος και μετά σπίτι μας

Γιορτές με μίνι κέρφιου – Να γυρίσει ο χρόνος και μετά σπίτι μας

Στα νέα αυστηρά μέτρα που ανακοίνωσε ο Υπουργός Υγείας, Κωνσταντίνος Ιωάννου την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου, προχώρησε και στο ενδεχόμενο χαλάρωσης στα μέτρα από 14 Δεκεμβρίου μέχρι και 7 Ιανουαρίου.

Συγκεκριμένα ο κ. Ιωάννου ανάφερε ότι από τις 14 Δεκεμβρίου επαναφέρεται η απαγόρευση ρύθμισης της μετακίνησης προσώπων στις 23:00 μέχρι και τις 05:00.

Εξαίρεση στις 24/12 παραμονή Χριστουγέννων και 31/12 παραμονή Πρωτοχρονιάς, όπου η απαγόρευση μετακίνησης διαφοροποιείται από τις 02.00μμ μέχρι τις 06.00π.μ. Να σημειωθεί ότι στις συναθροίσεις σε οικίες για αυτές τις ημέρες επιτρέπονται μέχρι και 15 άτομα. 

Επίσης οι χώροι εστίασης την ημέρα των Χριστουγέννων και την ημέρα της Πρωτοχρονιάς θα μπορούν να παραμένουν ανοιχτοί μέχρι τις 10:30.

Τα πιο πάνω μέτρα θα ενεργοποιηθούν δεδομένου ότι θα υπάρξει βελτίωση στην επιδημιολογική εικόνα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Το φλερτ με τη συγκυβέρνηση και το δύσκολο στοίχημα της πολιτικής διαφοροποίησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη

ΔΗΣΥ: Το φλερτ με τη συγκυβέρνηση και το δύσκολο στοίχημα της πολιτικής διαφοροποίησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη

Όσο πληθαίνουν οι φωνές υπέρ μιας συμμετοχής του Δημοκρατικού Συναγερμού στην κυβέρνηση, τόσο πιο επιτακτικό γίνεται το ερώτημα, πώς η παράταξη θα διατηρήσει την αυτονομία της και θα πείσει τη βάση της για τις διαφορές της, από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE