ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο Κακουργιοδικείο τα τρία πρόσωπα για απόπειρα φόνου

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο Κακουργιοδικείο τα τρία πρόσωπα για απόπειρα φόνου

Με σοβαρότερη την κατηγορία της απόπειρας φόνου, παραπέμφθηκαν σήμερα ενώπιον Κακουργιοδικείου τρεις αλλοδαποί, σε σχέση με την απόπειρα κατά 20χρονου που διαπράχθηκε στις 14 Νοεμβρίου σε εργοτάξιο της περιοχής Γερμασόγειας.

Οι τρεις, δυο 23χρονοι και ένας 27χρονος, οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του δικαστηρίου, το οποίο τους παρέπεμψε σε απευθείας δίκη ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λεμεσού, που θα συνεδριάσει στις 7 Ιανουαρίου 2021.

Την ερχόμενη Δευτέρα το δικαστήριο θα αποφασίσει κατά πόσο οι τρεις κατηγορούμενοι θα παραμείνουν υπό κράτηση μέχρι τη δίκη τους ή αν θα αφεθούν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.
 
Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της 14η Νοεμβρίου μετά από συμπλοκή αλλοδαπών εργατών στο εργοτάξιο και τον τραυματισμό με μαχαίρι 20χρονου στην πλάτη.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO: Έλαβε γραπτές απαντήσεις από Άγκυρα και πάει Αττάλεια ο ΠτΔ – Νέα κινητικότητα στο Κυπριακό μετά από πρωτοβουλία της ΕΕ

VIDEO: Έλαβε γραπτές απαντήσεις από Άγκυρα και πάει Αττάλεια ο ΠτΔ – Νέα κινητικότητα στο Κυπριακό μετά από πρωτοβουλία της ΕΕ

Στην Αττάλεια αναμένεται να μεταβεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης για τη Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για την Κλιματική Αλλαγή, κατόπιν γραπτών διαβεβαιώσεων από την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE