Εφετείο απέρριψε αίτημα να μην ανακηρυχθεί νικητής στην Πενσιλβάνια ο Μπάιντεν

Εφετείο απέρριψε αίτημα να μην ανακηρυχθεί νικητής στην Πενσιλβάνια ο Μπάιντεν

Ομοσπονδιακό Εφετείο των ΗΠΑ απέρριψε σήμερα το αίτημα της εκστρατείας του Ρεπουμπλικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, που ζητούσε να εμποδίσει την ανακήρυξη του Τζο Μπάιντεν ως νικητή των εκλογών στην Πολιτεία της Πενσιλβάνιας. 

Η απόφαση αυτή είναι άλλο ένα σημαντικό πλήγμα στην προσπάθεια των Ρεπουμπλικάνων να ανατρέψουν τα αποτελέσματα των εκλογών της 3ης Νοεμβρίου.
 
"Οι ελεύθερες, δίκαιες εκλογές είναι η ψυχή της δημοκρατίας μας. Οι κατηγορίες περί μεροληψίας είναι σοβαρές. Όμως το να χαρακτηρίζεις τις εκλογές άδικες, δεν τις καθιστά άδικες", έγραψε ο Στέφανος Μπίμπας, εκ μέρους του τριμελούς Εφετείου. "Οι κατηγορίες απαιτούν συγκεκριμένους ισχυρισμούς και στη συνέχεια αποδείξεις. Δεν έχουμε τίποτα από τα δύο", πρόσθεσε.
 
Οι Ρεπουμπλικάνοι θα μπορούσαν τώρα να προσφύγουν στο Ανώτατο Δικαστήριο.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δημοσκόπηση ΡΙΚ: Οριακή μάχη ΔΗΣΥ–ΑΚΕΛ, άνοδος για ΕΛΑΜ και τριπλή πίεση στη μεσαία ζώνη

Δημοσκόπηση ΡΙΚ: Οριακή μάχη ΔΗΣΥ–ΑΚΕΛ, άνοδος για ΕΛΑΜ και τριπλή πίεση στη μεσαία ζώνη

Λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες της 24ης Μαΐου, η νέα μεγάλη δημοσκόπηση του ΡΙΚ ανατρέπει τη βεβαιότητα και επιβεβαιώνει ότι η αναμέτρηση για την πρώτη θέση θα κριθεί στο νήμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE