ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πιάνει και ΕΠΙΣΗΜΑ δουλειά ο Σάσης – ΕΝΙΣΧΥΣΗ και με γνώριμο παράγοντα

Πιάνει και ΕΠΙΣΗΜΑ δουλειά ο Σάσης – ΕΝΙΣΧΥΣΗ και με γνώριμο παράγοντα

Λίγο πριν την απόφαση για διακοπή των διοργανώσεων της ΚΟΠ για τη σεζόν 2019-2020, τον περασμένο Μάρτιο, η διοίκηση της Αμαθούς Αγίου Τύχωνα, είχε προχωρήσει σε συμφωνία για να δώσει τη σκυτάλη της τεχνικής ηγεσίας στον Κύπριο κόουτς, Σάση Κλεάνθους, όπου θα διαδεχόταν τον Μάριο Νεοφύτου

Διαβάστε: 

“ΜΟΥΧΤΑΡΗΣ” ο Σάσης Κλεάνθους στον Άγιο Τύχωνα

Παρόλα αυτά, η απόφαση για διακοπή όλων των διοργανώσεων της ΚΟΠ, έφερε τη συγκεκριμένη συμφωνία να μην προχωρά τότε, μιας και ουδείς γνώριζε το τι θα γινόταν στην πορεία, πότε θα ξεκινούσαν τα πρωταθλήματα για τη σεζόν 2020-2021.

Το περασμένο καλοκαίρι, η νέα διοίκηση της Αμαθούς Αγίου Τύχωνα, έχοντας όλα τα δεδομένα μπροστά της προχώρησε στην πρόσληψη του προπονητή, Στέλιου Τράττου, όπου στην πορεία του πρωταθλήματος της Γ΄ κατηγορίας, αρνητικά αποτελέσματα και άλλοι λόγοι ώθησαν τις δύο πλευρές στο να μην προχωρούν τη συνεργασία τους πριν μερικές βδομάδες.

Όταν και εφόσον ξεκαθάρισε το όλο σκηνικό για να χωρίσουν οι δρόμοι των δύο πλευρών, η διοίκηση της Αμαθούς Αγίου Τύχωνα, φώναξε εκ νέου τον Σάση Κλεάνθους για να του παραδώσει τη σκυτάλη της τεχνικής ηγεσίας.

Διαβάστε: 

Τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας στον Σάση

Η αναστολή του πρωταθλήματος Γ΄ κατηγορίας εδώ και μερικές βδομάδες, δεν έδωσε την ευκαιρία ακόμη στο να πιάσει και επίσημα δουλειά στην ομάδα του Αγίου Τύχωνα ο Σάσης Κλεάνθους, εντούτοις, αυτό θα γίνει από την ερχόμενη Δευτέρα (30-11-2020). Οι προπονήσεις τις προηγούμενες μέρες ήταν σε ατομικό κυρίως επίπεδο, ελέω των μέτρων της πανδημίας κορωνοϊού, έτσι δεν είχε μέχρι στιγμής τη δυνατότητα ο Σάσης Κλεάνθους να δουλέψει μαζί με όλους τους παίκτες.  Αυτό θα ξεκινήσει να γίνεται από βδομάδας.

Χθες, μάλιστα, επισημοποιήθηκε η επιστροφή στα διοικητικά δρώμενα της ομάδας του Γιάννη Τύχωνα.  Για χρόνια διοικητικό στέλεχος της Αμαθούς με σημαντική συνεισφορά ο Γιάννης Τύχωνας, μετά τις πιέσεις που δέχθηκε από αρκετούς που είναι κοντά στην ομάδα είπε το «ΝΑΙ» της επιστροφής και ανέλαβε ως υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Μάλιστα δε, το βράδυ της Παρασκευής ο Γιάννης Τύχωνας «φωτογραφίζοντας» την επιστροφή του στα διοικητικά δρώμενα της ομάδας ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook το εξής:

Αυτή η νέα τάξη πραγμάτων στην Αμαθούς Αγιού Τύχωνα ξεκινά με αφεντικό τον Σάση Κλεάνθους με στόχο να αποφύγει το συντομότερο η ομάδα τις θέσεις του υποβιβασμού.

 

The post Πιάνει και ΕΠΙΣΗΜΑ δουλειά ο Σάσης – ΕΝΙΣΧΥΣΗ και με γνώριμο παράγοντα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top