Διαφέρουν οι απόψεις των πολιτών για τα νέα μέτρα - Από το "να βάλουμε νου" μέχρι το "υπάρχει προχειρότητα" - ΒΙΝΤΕΟ

Διαφέρουν οι απόψεις των πολιτών για τα νέα μέτρα - Από το "να βάλουμε νου" μέχρι το "υπάρχει προχειρότητα" - ΒΙΝΤΕΟ

Όλων των ειδών απόψεις υπάρχουν γύρω από τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου. 

Όπως αναφέρεται και σε ρεπορτάζ του Alpha, οι απόψεις ποικίλουν. Πολίτες αναφέρουν ότι θα έπρεπε να είχε εφαρμοστεί ολικό lockdown λέγοντας χαρακτηριστικά για να "βάλουμε νου".

Ωστόσο, υπάρχει και η αντίθετη άποψη, αυτών που θεωρούν πολύ αυστηρά τα μέτρα, χαρακτηρίζοντας τα μάλιστα «πρόχειρα». Στο ρεπορτάζ μια μικροεπιχειρηματίας δεν δίστασε να εκφράσει την απογοήτευση της για πρώτη φορά όπως αναφέρει με τις αποφάσεις του Υπουργείου, αφού η ίδια όπως λέει έχει ένα μικρό γυμναστήριο με ελάχιστα άτομα, όπου τηρούν όλα τα μέτρα αποστασιοποίησης.

Επιπρόσθετα αναφέρονται και στα διαφορετικά Χριστούγεννα που θα ζήσουμε φέτος, τα οποία θα είναι άκρως οικογενειακά με ελάχιστα πρόσωπα.

Δείτε το σχετικό σπόσπασμα παρακάτω:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE