ΛΑΡΝΑΚΑ: Τους έπιασαν με σκληρά ναρκωτικά - Αναμένονται επιστημονικές εξετάσεις

ΛΑΡΝΑΚΑ: Τους έπιασαν με σκληρά ναρκωτικά - Αναμένονται επιστημονικές εξετάσεις

Στη σύλληψη δύο προσώπων προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας.

Λίγο μετά τις μια τα ξημερώματα σήμερα Κυριακή 29 Νοεμβρίου, μέλη της Αστυνομίας (ΟΠΕ Λάρνακας), ανέκοψαν για έλεγχο σε περιοχή της Λάρνακας, αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 33χρονος, με συνοδηγό 24χρονο. 

Σε σωματική έρευνα που έγινε στον 24χρονο, στην κατοχή του ανευρέθηκαν δύο τεμάχια πλαστικό, τα οποία περιείχαν κρυσταλλική ουσία μεθαμφεταμίνη, με αποτέλεσμα ο 24χρονος να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.

Και οι δύο μεταφέρθηκαν στα Γραφεία της ΥΚΑΝ Λάρνακας, όπου ανακρινόμενος ο 24χρονος παραδέχθηκε την κατοχή των ναρκωτικών και αφέθηκε ελεύθερος, εν αναμονή των επιστημονικών εξετάσεων.

Για τον 33χρονο δεν προέκυψε οτιδήποτε το επιλήψιμο.

Και οι δύο καταγγέλθηκαν εξωδίκως για τον Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμο (Απαγόρευση μετακίνησης προσώπων).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

Στην καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, για την πορεία της διαχείρισης του αφθώδους πυρετού, καθώς και ζητημάτων που άπτονται αυτής, όπως είναι η παραγωγή χαλλουμιού, προσβλέπουν οι αγροτικές οργανώσεις, οι οποίες θα έχουν συνάντηση μαζί του το πρωί της Τρίτης στο Προεδρικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE