Δυνατό ποστ μετά τις δύο ασίστ ο… «μάγειρας» Ατζίλι (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Δυνατό ποστ μετά τις δύο ασίστ ο… «μάγειρας» Ατζίλι (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο ΑΠΟΕΛ έκανε… περίπατο στο “Αμμόχωστος” απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα, επικρατώντας με 0-3, με χατ-τρικ του Κλωναρίδη και ο Ομέρ Ατζίλι ο οποίος έδωσε δύο ασίστ, εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίηση του στο Instagram, αναρτώντας την πιο κάτω φωτογραφία.

Όπως βλέπετε, έβαλε το εικονίδιο ενός μάγειρα X2, δείχνοντας προφανώς με αυτό τον τρόπο, ότι… “μαγείρεψε/σέρβιρε”, δύο γκολ, κάνοντας tag τον συμπαίκτη του, Ζεράλδες, μαζί με ένα εικονίδιο γροθιάς!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

The post Δυνατό ποστ μετά τις δύο ασίστ ο… «μάγειρας» Ατζίλι (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Κοινός στόχος με ΓΓ ΟΗΕ η ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό πριν το τέλος του έτους

ΠτΔ: Κοινός στόχος με ΓΓ ΟΗΕ η ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό πριν το τέλος του έτους

Ο κοινός στόχος για ουσιαστική πρόοδο στο Κυπριακό πριν από τη λήξη της θητείας του ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, επιβεβαιώθηκε κατά τη συνάντηση που είχε την Τετάρτη στις Βρυξέλλες με τον κ. Γκουτέρες, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης αμέσως μετά τη συνάντηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE