Κίτρινη προειδοποίηση: Ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Κίτρινη προειδοποίηση: Ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Κίτρινη προειδοποίηση εξέδωσε το Τμήμα Μετεωρολογίας Κύπρου απο τις 4:00 τα ξημερώματα εως και τις 5 το απόγευμα την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου.

Ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, αρχικά κυρίως κοντά στα παράλια, αλλά στη συνέχεια και σε άλλες περιοχές. Σε καταιγίδα δυνατό να πέσει χαλάζι, ενώ στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους πιθανό να πέσει χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3με 4 μποφόρ, αλλά σε καταιγίδα δυνατό να μεταβάλλονται και να ενισχύονται στα 5 με 6 μποφόρ.Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Το πλαίσιο της Συνταξιοδοτικής Μεταρρύθμισης παρουσιάστηκε σήμερα στους κοινωνικούς εταίρους, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να χαρακτηρίζει τη μεταρρύθμιση ως τη μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική αλλαγή στο Συνταξιοδοτικό από το 1980.

BEST OF TOTHEMAONLINE