Κίτρινη προειδοποίηση: Ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Κίτρινη προειδοποίηση: Ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Κίτρινη προειδοποίηση εξέδωσε το Τμήμα Μετεωρολογίας Κύπρου απο τις 4:00 τα ξημερώματα εως και τις 5 το απόγευμα την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου.

Ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, αρχικά κυρίως κοντά στα παράλια, αλλά στη συνέχεια και σε άλλες περιοχές. Σε καταιγίδα δυνατό να πέσει χαλάζι, ενώ στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους πιθανό να πέσει χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3με 4 μποφόρ, αλλά σε καταιγίδα δυνατό να μεταβάλλονται και να ενισχύονται στα 5 με 6 μποφόρ.Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πολλά υποσχόμενος ο τομέας της αμυντικής βιομηχανίας στην Κύπρο»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πολλά υποσχόμενος ο τομέας της αμυντικής βιομηχανίας στην Κύπρο»

Η κυπριακή αμυντική βιομηχανία «δεν είναι μόνο ένας πολλά υποσχόμενος τομέας για την οικονομία μας, αλλά συμβάλλει καθοριστικά και στην προσπάθειά μας για ενίσχυση της αποτρεπτικής ισχύος της χώρας μας», αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στο Χ.

BEST OF TOTHEMAONLINE