Σούπερ-κέρασμα από ΚΑΠΤΕΝ – ΑΝΤΡΕΑ!

Σούπερ-κέρασμα από ΚΑΠΤΕΝ – ΑΝΤΡΕΑ!

Σήμερα γιορτάζει η μισή Κύπρος, μεταξύ αυτών κι ο αρχηγός της ΑΕΛ Αντρέας Αβραάμ. 

Ο έμπειρος διεθνής εξτρέμ, μπορεί να μην έβαλε γκολ, αλλά… φρόντισε να προσφέρει άλλο “σούπερ -κέρασμα” σε όλη την οικογένεια των γαλαζοκίτρινων.

Έβγαλε την πολύ έξυπνη και γλυκιά μπαλιά στον Μπάμπιτς, με τον Κροάτη φορ να την αξιοποιεί στο έπακρο, πανηγυρίζοντας το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα της ΑΕΛ.

Λογικά ο κάπτεν Αντρέας θα… κουβαλήσει γλυκά σήμερα στα αποδυτήρια.

Κεραστικά θα στείλει ο πρόεδρος Αντρέας Σοφοκλέους, που ήταν περιχαρής, φορώντας την κοντομάνικη κίτρινη φανέλα χθες πάνω στην κερκίδα.

Π.Χ. 

The post Σούπερ-κέρασμα από ΚΑΠΤΕΝ – ΑΝΤΡΕΑ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Προεδρικό η «τριάδα» του 8,4%-Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ανοίγει τον δρόμο προς το 2028 - Βλέπει ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ και Οικολόγους

Στο Προεδρικό η «τριάδα» του 8,4%-Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ανοίγει τον δρόμο προς το 2028 - Βλέπει ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ και Οικολόγους

Στο ίδιο τραπέζι με τρεις πολιτικές δυνάμεις που μπορεί να έμειναν εκτός Βουλής, αλλά εξακολουθούν να εκπροσωπούν ένα υπολογίσιμο κομμάτι του εκλογικού σώματος, κάθεται σήμερα το μεσημέρι ο Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE