Σούπερ-κέρασμα από ΚΑΠΤΕΝ – ΑΝΤΡΕΑ!

Σούπερ-κέρασμα από ΚΑΠΤΕΝ – ΑΝΤΡΕΑ!

Σήμερα γιορτάζει η μισή Κύπρος, μεταξύ αυτών κι ο αρχηγός της ΑΕΛ Αντρέας Αβραάμ. 

Ο έμπειρος διεθνής εξτρέμ, μπορεί να μην έβαλε γκολ, αλλά… φρόντισε να προσφέρει άλλο “σούπερ -κέρασμα” σε όλη την οικογένεια των γαλαζοκίτρινων.

Έβγαλε την πολύ έξυπνη και γλυκιά μπαλιά στον Μπάμπιτς, με τον Κροάτη φορ να την αξιοποιεί στο έπακρο, πανηγυρίζοντας το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα της ΑΕΛ.

Λογικά ο κάπτεν Αντρέας θα… κουβαλήσει γλυκά σήμερα στα αποδυτήρια.

Κεραστικά θα στείλει ο πρόεδρος Αντρέας Σοφοκλέους, που ήταν περιχαρής, φορώντας την κοντομάνικη κίτρινη φανέλα χθες πάνω στην κερκίδα.

Π.Χ. 

The post Σούπερ-κέρασμα από ΚΑΠΤΕΝ – ΑΝΤΡΕΑ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.