Έρχεται στην Κύπρο ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Νίκος Δένδιας

Έρχεται στην Κύπρο ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Νίκος Δένδιας

Στην Λευκωσία έρχεται ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Νίκος Δένδιας.

Όπως πληροφορούμαστε, η κάθοδος του Νίκου Δένδια στην Λευκωσία θα γίνει την Παρασκευή (04/12) και γίνεται ενόψει Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Σημειώνουμε πως η κ. Λουτ μετά τις συναντήσεις που έχει στην Κύπρο, έχει προγραμματισμένη στάση στην Ελλάδα την Τετάρτη (02/12).

Ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας θα βρεθεί τόσο με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, όσο και με τον Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Χριστοδουλίδη, για διαβουλεύσεις σε σχέση με το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στις 10-11 Δεκεμβρίου, όπου θα συζητηθούν οι κυρώσεις έναντι της Τουρκίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο εφιάλτης δεν τελειώνει: Σε επιφυλακή Νεπάλ και Κίνα - Η επόμενη καταστροφή μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερη

Ο εφιάλτης δεν τελειώνει: Σε επιφυλακή Νεπάλ και Κίνα - Η επόμενη καταστροφή μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερη

Νεπάλ και Κίνα προειδοποίησαν την Πέμπτη για νέο κίνδυνο πλημμυρών στα Ιμαλάια, καθώς δύο λίμνες που σχηματίστηκαν εκατέρωθεν των συνόρων τους απειλούν να υπερχειλίσουν, ενώ συνεχίζονται οι επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης μετά τις καταστροφικές πλημμύρες της Τετάρτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE