Έρχεται στην Κύπρο ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Νίκος Δένδιας

Έρχεται στην Κύπρο ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Νίκος Δένδιας

Στην Λευκωσία έρχεται ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Νίκος Δένδιας.

Όπως πληροφορούμαστε, η κάθοδος του Νίκου Δένδια στην Λευκωσία θα γίνει την Παρασκευή (04/12) και γίνεται ενόψει Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Σημειώνουμε πως η κ. Λουτ μετά τις συναντήσεις που έχει στην Κύπρο, έχει προγραμματισμένη στάση στην Ελλάδα την Τετάρτη (02/12).

Ο Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας θα βρεθεί τόσο με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, όσο και με τον Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Χριστοδουλίδη, για διαβουλεύσεις σε σχέση με το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στις 10-11 Δεκεμβρίου, όπου θα συζητηθούν οι κυρώσεις έναντι της Τουρκίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστροφή της Ολγκίν και το τελευταίο στοίχημα του Γκουτέρες - Συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Η επιστροφή της Ολγκίν και το τελευταίο στοίχημα του Γκουτέρες - Συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Με φόντο μια νέα προσπάθεια επανεκκίνησης της διαδικασίας στο Κυπριακό, η προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει σήμερα στην Κύπρο για έναν νέο κύκλο επαφών,που πολλοί στη Λευκωσία θεωρούν καθοριστικό για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE