LIFESTYLE

Η Kάλια Ελευθερίου είναι ερωτευμένη και μας έδειξε πρώτη φορά τον σύντροφο της

Η Kάλια Ελευθερίου είναι ερωτευμένη και μας έδειξε πρώτη φορά τον σύντροφο της

DATA[

Ερωτευμένη φαίνεται πως είναι το τελευταίο διάστημα η Κάλια Ελευθερίου η οποία έχει πλέον εγκατασταθεί μόνιμα στην Κύπρο, μετά την περσινή τηλεοπτική σεζόν που τη βρήκε στην Αθήνα.

Η νεαρή παρουσιάστρια και instagrammer φαίνεται πως περνάει πολύ καλά στην προσωπική της ζωή και μέσα στο Σαββατοκύριακο που μας πέρασε μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα στιγμιότυπο με τον νέο της σύντροφο.

Αν και η ίδια δεν έχει μιλήσει ανοιχτά για τη νέα της σχέση, σύμφωνα με πληροφορίες του ilovestyle.com ο δεσμός τους μετράει λίγο καιρό και ο σύντροφός της είναι εκτός του χώρου των media. Δείτε πιο κάτω το στιγμιότυπο που ποζάρει με το αγόρι της καθώς και παλαιότερο στιγμιότυπο που είχε αναρτήσει η ίδια στις αρχές Οκτωβρίου από εξόρμηση που είχαν πραγματοποιήσει.

Πηγή-Ρεπορτάζ: ilovestyle.com

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top