Η Kάλια Ελευθερίου είναι ερωτευμένη και μας έδειξε πρώτη φορά τον σύντροφο της

Η Kάλια Ελευθερίου είναι ερωτευμένη και μας έδειξε πρώτη φορά τον σύντροφο της

DATA[

Ερωτευμένη φαίνεται πως είναι το τελευταίο διάστημα η Κάλια Ελευθερίου η οποία έχει πλέον εγκατασταθεί μόνιμα στην Κύπρο, μετά την περσινή τηλεοπτική σεζόν που τη βρήκε στην Αθήνα.

Η νεαρή παρουσιάστρια και instagrammer φαίνεται πως περνάει πολύ καλά στην προσωπική της ζωή και μέσα στο Σαββατοκύριακο που μας πέρασε μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα στιγμιότυπο με τον νέο της σύντροφο.

Αν και η ίδια δεν έχει μιλήσει ανοιχτά για τη νέα της σχέση, σύμφωνα με πληροφορίες του ilovestyle.com ο δεσμός τους μετράει λίγο καιρό και ο σύντροφός της είναι εκτός του χώρου των media. Δείτε πιο κάτω το στιγμιότυπο που ποζάρει με το αγόρι της καθώς και παλαιότερο στιγμιότυπο που είχε αναρτήσει η ίδια στις αρχές Οκτωβρίου από εξόρμηση που είχαν πραγματοποιήσει.

Πηγή-Ρεπορτάζ: ilovestyle.com

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE