Πειρατεία σε Ελληνικό τάνκερ στα ανοιχτά του Τόγκο

Πειρατεία σε  Ελληνικό τάνκερ στα ανοιχτά του Τόγκο

Πειρατεία εκδηλώθηκε σε πλοίο Ελληνικής ναυτιλιακής εταιρείας στα ανοιχτά του Τόνγκο. 

Πρόκειται για δεξαμενόπλοιο της εταιρείας Capital Ship Management. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η εταιρεία συμβούλων ασφαλείας Dryad Global αναφέρει ότι το τάνκερ χωρητικότητας 38.000-dwt «Agisilaos» το οποίο ναυπηγήθηκε το 2006 δέχθηκε επίθεση από ομάδα πειρατών οι οποίοι απήγαγαν τέσσερα μέλη του πληρώματος, το οποίο αριθμεί 23 άτομα Ρώσους, Ρουμάνους και Φιλιπινέζους.

Το πλοίο αργότερα κατέπλευσε με ασφάλεια στο λιμάνι του Λόμε. Πριν από λίγο με επίσημη ανακοίνωση της η Capital Ship Management επισημαίνει, ότι σημειώθηκε περιστατικό που αφορά στην ασφάλεια του πλοίου «Agisilaos» στις 29 Νοεμβρίου στις 21:12 ανοικτά των ακτών του Lome του Τόγκο

Η Capital έχει ξεκινήσει την υλοποίηση όλων των απαραίτητων μέτρων αντιμετώπισης μιας κατάστασης έκτακτης ανάγκης και έχει ειδοποιήσει τις αρμόδιες λιμενικές και ναυτιλιακές αρχές.

Λόγω της ευαίσθητης φύσης του συμβάντος δεν θα παρέχει περαιτέρω πληροφορίες για το θέμα, προστίθεται στην ανακοίνωση.

Πηγή: news.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Προεκλογικό άρωμα στον ΔΗΣΥ – Στο κάδρο Αννίτα, Αβέρωφ και οι πρώτες διεργασίες για το 2028

Μπορεί οι προεδρικές εκλογές του 2028 να απέχουν ακόμη σχεδόν δύο χρόνια, ωστόσο στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρώτες εσωκομματικές διεργασίες ενόψει της επιλογής του υποψηφίου που θα διεκδικήσει την Προεδρία της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE