Τον θέλουν και προσπαθούν να τον κρατήσουν

Τον θέλουν και προσπαθούν να τον κρατήσουν

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του του Ντάβιντ Ντε Χέα ευελπιστώντας ότι ο Ισπανός κίπερ θα υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» είναι θορυβημένοι από το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης και θέλουν οπωσδήποτε να κρατήσουν τον Ντε Χέα στο «Όλντ Τράφορντ».

Υπό αυτό το πρίσμα έχουν επανέλθει με μία βελτιωμένη πρόταση στον Ισπανό τερματοφύλακα, στον οποίο πλέον προτείνουν μακροχρόνιο συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές που αγγίζουν τα 12 εκατομμύρια ευρώ!

Η Γιουνάιτεντ σκοπεύει με το «χρυσάφι» που απλώνει στα πόδια του Ντε Χέα να τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο τερματοφύλακα στον Νησί, «δένοντας» τον έτσι στο «Όλντ Τράφορντ» για πολλά χρόνια ακόμη.

Πηγή: www.sdna.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στη Λευκωσία φον ντερ Λάιεν, Ζελένσκι και Κόστα – Τετραμερής με Χριστοδουλίδη για το Ουκρανικό

Στη Λευκωσία φον ντερ Λάιεν, Ζελένσκι και Κόστα – Τετραμερής με Χριστοδουλίδη για το Ουκρανικό

Στο Προεδρικό Μέγαρο αφίχθηκαν το απόγευμα η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα και ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντομίρ Ζελένσκι για κοινή τετραμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ με θέμα το Ουκρανικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE