Τον θέλουν και προσπαθούν να τον κρατήσουν

Τον θέλουν και προσπαθούν να τον κρατήσουν

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του του Ντάβιντ Ντε Χέα ευελπιστώντας ότι ο Ισπανός κίπερ θα υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» είναι θορυβημένοι από το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης και θέλουν οπωσδήποτε να κρατήσουν τον Ντε Χέα στο «Όλντ Τράφορντ».

Υπό αυτό το πρίσμα έχουν επανέλθει με μία βελτιωμένη πρόταση στον Ισπανό τερματοφύλακα, στον οποίο πλέον προτείνουν μακροχρόνιο συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές που αγγίζουν τα 12 εκατομμύρια ευρώ!

Η Γιουνάιτεντ σκοπεύει με το «χρυσάφι» που απλώνει στα πόδια του Ντε Χέα να τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο τερματοφύλακα στον Νησί, «δένοντας» τον έτσι στο «Όλντ Τράφορντ» για πολλά χρόνια ακόμη.

Πηγή: www.sdna.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.