Τον θέλουν και προσπαθούν να τον κρατήσουν

Τον θέλουν και προσπαθούν να τον κρατήσουν

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του του Ντάβιντ Ντε Χέα ευελπιστώντας ότι ο Ισπανός κίπερ θα υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» είναι θορυβημένοι από το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης και θέλουν οπωσδήποτε να κρατήσουν τον Ντε Χέα στο «Όλντ Τράφορντ».

Υπό αυτό το πρίσμα έχουν επανέλθει με μία βελτιωμένη πρόταση στον Ισπανό τερματοφύλακα, στον οποίο πλέον προτείνουν μακροχρόνιο συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές που αγγίζουν τα 12 εκατομμύρια ευρώ!

Η Γιουνάιτεντ σκοπεύει με το «χρυσάφι» που απλώνει στα πόδια του Ντε Χέα να τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο τερματοφύλακα στον Νησί, «δένοντας» τον έτσι στο «Όλντ Τράφορντ» για πολλά χρόνια ακόμη.

Πηγή: www.sdna.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Το νέο πολιτικό momentum του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Η αύξηση των ποσοστών και η αναγνωση των μετρήσεων

ΑΝΑΛΥΣΗ: Το νέο πολιτικό momentum του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Η αύξηση των ποσοστών και η αναγνωση των μετρήσεων

Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις καταγράφουν μια σαφή και σταθερή ανοδική τάση στην εικόνα του Προέδρου Χριστοδουλίδη. Δεν πρόκειται για μεμονωμένο εύρημα ούτε για στιγμιαία αποτύπωση μιας συγκυρίας.