ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΜΠΕΡΓΚ: «Δεν διαβάζω τι γράφουν στα social media – Πιο σημαντικό με ΑΠΟΕΛ» (ΒΙΝΤΕΟ)

ΜΠΕΡΓΚ: «Δεν διαβάζω τι γράφουν στα social media – Πιο σημαντικό με ΑΠΟΕΛ» (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι δηλώσεις του Χένινγκ Μπεργκ, προπονητή της Ομόνοιας, στη διάσκεψη τύπου ενόψει του αγώνα της 5ης αγωνιστικής του Γιουρόπα Λιγκ, απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Όλα όσα είπε:

«Ανυπομονούμε για το αυριανό παιχνίδι. Πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα στην Ελλάδα τώρα παίζουμε στην έδρα μας . Είναι δύσκολα αυτά τα παιχνίδια και δύσκολο να πάρουμε βαθμούς, όμως, είναι πολύ βοηθητικά τα παιχνίδια για την ανάπτυξη της ομάδας. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί όπως ήμασταν και στα προηγούμενα παιχνίδια».

Αν θα υπάρξουν αλλαγές στην ενδεκάδα: «Προτεραιότητα για εμάς είναι το πρωτάθλημα και έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι τη Δευτέρα. Θα κάνουμε αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα αύριο αλλά θα είμαστε ανταγωνιστικοί».

Αν αυτή τη στιγμή είναι πιο σημαντικό το πρωτάθλημα: «Είναι πιο σημαντικό το παιχνίδι της Δευτέρας (σ.σ. με ΑΠΟΕΛ). Στην αρχή της σεζόν προτεραιότητα ήταν η Ευρώπη για αυτό κάναμε τόσες αλλαγές στην ενδεκάδα. Αλλάζαμε σχεδόν όλη την ενδεκάδα. Όμως ναι, είναι πιο σημαντικό το πρωτάθλημα και θα προσπαθήσουμε αύριο να είμαστε ανταγωνιστικοί».

Αν θα υπάρξουν άλλες απουσίες εκτός του Μποτεάκ και του Μαυρία: «Δεν αναμένεται να έχουμε άλλες απουσίες. Ο Έρικ δέχθηκε ένα σκληρό κτύπημα με τη Γρανάδα και ήταν κρίμα που τραυματίστηκε. Ο Μαυρίας τραυματίστηκε στην προπόνηση της Κυριακής. Είναι δύο διαφορετικοί τραυματισμοί. Δεν αναμένεται να μείνουν καιρό έξω όμως σίγουρα αύριο θα είναι εκτός».

Για την κριτική: «Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να είναι ο κόσμος στο γήπεδο. Ειδικά σε δύσκολες στιγμές βοήθησαν την ομάδα. Έδειξαν πόσο μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα. Είναι φυσιολογικό να υπάρξει κριτική όταν τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που θέλουμε. Είναι φυσιολογικό να είναι χαρούμενοι όταν νικάμε και λυπημένοι όταν χάνουμε. Είναι καλό για το ποδόσφαιρο και για τη ζωή το να έχεις συναισθήματα. Όταν δεν έχεις συναισθήματα είναι βαρετό. Με όλους όσους μιλάω θέλουν να βοηθήσουν. Είναι θετικοί με την ομάδα. Δεν έχω συναντήσει οπαδό που να είναι απογοητευμένος με την ομάδα. Είναι φυσιολογικό να συμβαίνει στην Ομόνοια αυτό αφού είναι μια μεγάλη ομάδα. Ίσως είμαι λίγο μεγάλος για να διαβάζω στα σόσιαλ μίντια τι γράφουν. Δεν είμαστε οι καλύτεροι του κόσμου όταν κερδίζουμε και δεν είμαστε οι χειρότεροι όταν χάνουμε. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας. Εμείς πρέπει να διαχειριστούμε σωστά την ισορροπία. Σας διαβεβαιώνω πως όλοι στην Ομόνοια προσπαθούν να κάνουν το καλύτερο για την ομάδα».

Τι θα προτιμούσε, μια νίκη του ΠΑΟΚ ή μια νίκη επί του ΑΠΟΕΛ: «Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να επιλέξεις. Σίγουρα θέλουμε και τα δύο αλλά όπως είπα πριν το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ είναι πιο σημαντικό»

The post ΜΠΕΡΓΚ: «Δεν διαβάζω τι γράφουν στα social media – Πιο σημαντικό με ΑΠΟΕΛ» (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top