ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πάρτι της Πάρι στο Μάντσεστερ και φωτιά στον 8ο όμιλο

Πάρτι της Πάρι στο Μάντσεστερ και φωτιά στον 8ο όμιλο

Τεράστια νίκη για την Παρί Σεν Ζερμέν που σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα, πέρασε με 1-3 από το «Old Trafford» απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κι έβαλε φωτιά στον 8ο όμιλο που πλέον έχει τριπλή ισοβαθμία ανάμεσα στους «κόκκινους διαβόλους», τους Παριζιάνους και τους «ταύρους» της Λειψίας

UEFA CHAMPIONS LEAGUE – 8ος ΟΜΙΛΟΣ – 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΜ: 1-3

Γήπεδο: Old Trafford – Manchester

Τεράστια νίκη για την Παρί Σεν Ζερμέν που σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα, πέρασε με 1-3 από το «Old Trafford» απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κι έβαλε φωτιά στον 8ο όμιλο που πλέον έχει τριπλή ισοβαθμία ανάμεσα στους «κόκκινους διαβόλους», τους Παριζιάνους και τους «ταύρους» της Λειψίας.

Η Παρί άνοιξε το σκορ με την πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού στο 6′ με τους Νεϊμάρ και Εμπαπέ να συνεργάζονται ωραία, τον τελευταίο να σουτάρει με τον Λίντελεφ να κόβει αλλά η μπάλα κατέληξε στον Βραζιλιάνο που με σουτ στην κίνηση έκανε το 0-1. Στο 11′ νέα καλή στιγμή για τους Παριζιάνους με σουτ του Φλορέντσι από πλάγια θέση στο ύψος της περιοχής, που απέκρουσε ο Ντε Χέα. Στο 16′ η Γιουνάιτεντ απείλησε με συρτό σουτ του Ράσφορντ που απέκρουσε εύκολα ο Νάβας, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Νεϊμάρ δοκίμασε ένα πολύ φιλόδοξο γυριστό που απέκρουσε ο Ντε Χέα. Στο 32′ οι «κόκκινοι διάβολοι» έφεραν το ματς στα ίσα με τον Μαρσιάλ να σουτάρει, τον Νάβας ν’ αποκρούει και την μπάλα να φτάνει στον Γουάν Μπισάκα που γύρισε για τον Ράσφορντ κι αυτός με τη βοήθεια κόντρας στον Ντανίλο Περέιρα, έκανε το 1-1.

Η Γιουνάιτεντ είχε την πρώτη καλή στιγμή του δεύτερου μέρους στο 49′ με τους Καβάνι και Ράσφορντ να συνεργάζονται ωραία και τον τελευταίο να γυρίζει για τον Μαρσιάλ που από κοντά κατάφερε να στείλει την μπάλα ψηλά. Στο 57′ οι «κόκκινοι διάβολοι» είχαν ακόμα μία τεράστια ευκαιρία με τον Καβάνι να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι του Νάβας. Στο 64′ η Παρί είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Νεϊμάρ να περνά για τον Φλορέντσι που σήκωσε για τον Μαρκίνιος κι αυτός με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Ντε Χέα. Πέντε λεπτά αργότερα νέα καλή στιγμή για τους Παριζιάνους με τους Εμπαπέ και Νεϊμάρ να συνεργάζονται ωραία και τον τελευταίο να ανοίγει για τον Μπάκερ που πλάσαρε από κοντά αλλά ο Ντε Χέα απέκρουσε εντυπωσιακά παραχωρώντας κόρνερ. Μετά την εκτέλεση από τον Νεϊμάρ και πολλές κόντρες, η μπάλα έφτασε στον Μαρκίνιος που από κοντά έκανε το 1-2.

Με τη συμπλήρωση 70 λεπτών η Γιουνάιτεντ έμεινε με δέκα παίκτες εξαιτίας της αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Φρεντ για μαρκάρισμα στον Άντερ Ερέρα. Στο 84′ οι «κόκκινοι διάβολοι» απείλησαν με κεφαλιά του Μπρούνο Φερνάντες που απέκρουσε ο Νάβας. Πέντε λεπτά αργότερα η Παρί έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Εμπαπέ να βγάνει στην κόντρα και σε τετ-α-τετ με τον Ντε Χέα αλλά το πλασέ του πέρασε λίγο έξω. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων οι Παριζιάνοι τελείωσαν το παιχνίδι βγαίνοντας στην αντεπίθεση με τον Ραφίνια να περνά ωραία για τον Νεϊμάρ που πλάσαρε για το 1-3.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Γουάν Μπισάκα (90′ Ιγκάλο), Λίντελεφ, Μαγκουάιρ, Άλεξ Τέλες, ΜακΤόμινεϊ, Φρεντ, Ράσφορντ (74′ Πογκμπά), Μπρούνο Φερνάντες, Μαρσιάλ (79′ Γκρίνγουντ), Καβάνι (79′ Φαν Ντε Μπέεκ)

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΜ: Νάβας, Φλορέντσι (79′ Κέρερ), Μαρκίνιος, Ντιαλό (90′ Γκέιγ), Κιμπεμπέ, Βεράτι, Ντανίλο Περέιρα, Παρέδες (65′ Ερέρα), Νεϊμάρ, Κεν (65′ Μπάκερ), Εμπαπέ

aek365.org

The post Πάρτι της Πάρι στο Μάντσεστερ και φωτιά στον 8ο όμιλο appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας αναμένεται να καταχωρηθεί στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο από τη νομική ομάδα του Γενικού Εισαγγελέα, αίτημα για παύση του Γενικού Ελεγκτή, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top