ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κλείδωσε Europa κι έμεινε ζωντανή για πρόκριση η Μπριζ

Κλείδωσε Europa κι έμεινε ζωντανή για πρόκριση η Μπριζ

Δυσκολότερη απ’ ότι δείχνει το τελικό 3-0 νίκη για την Μπριζ που πήρε ”χρυσό” τρίποντο με 3-0 απέναντι στη Ζενίτ, κλείδωσε την παρουσία της στο Europa League κι άφησε στην τελευταία θέση χωρίς πιθανότητες τους Ρώσους που πέτυχαν δύο γκολ που δεν μέτρησαν ποτέ, ενώ είχαν και δοκάρι
UEFA CHAMPIONS LEAGUE – 6ος ΟΜΙΛΟΣ – 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΠΡΙΖ – ΖΕΝΙΤ: 3-0

Γήπεδο: Jan Breydelstadion – Bruges

Δυσκολότερη απ’ ότι δείχνει το τελικό 3-0 νίκη για την Μπριζ που πήρε ”χρυσό” τρίποντο με 3-0 απέναντι στη Ζενίτ, κλείδωσε την παρουσία της στο Europa League κι άφησε στην τελευταία θέση χωρίς πιθανότητες τους Ρώσους που πέτυχαν δύο γκολ που δεν μέτρησαν ποτέ, ενώ είχαν και δοκάρι.

Η Ζενίτ σκόραρε με την πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού στο 24′ με τον Αζμούν αλλά το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ στον Σουτόρμιν που έφτιαξε τη φάση. Στο 33′ η Μπριζ άνοιξε το σκορ με τον Ρίκα να γυρίζει, τον Πρόκιν να κάνει κακό διώξιμο και την μπάλα να στρώνεται στον Ντε Κετελάερ που με δυνατό σουτ στην κίνηση, έκανε το 1-0. Τέσσερα λεπτά αργότερα νέα καλή στιγμή για τους γηπεδούχους με σουτ του Βανάκεν που απέκρουσε ο Κερζάκοφ, όπως και στο 45′ προσπάθεια του Λανγκ.

Στο 47′ και την πρώτη καλή στιγμή του δεύτερου μέρους η Ζενίτ σκόραρε με τον Κουζιάεφ αλλά το τέρμα ακυρώθηκε για χέρι του σκόρερ. Στο 57′ η Μπριζ κέρδισε πέναλτι για μαρκάρισμα του Κουζιάεφ στον Ντε Κετελάερ, με τον Βανάκεν ν’ αναλαμβάνει την εκτέλεση κάνοντας το 2-0. Στο 66′ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με σουτ του Μόστοβοϊ που απέκρουσε ο Μινιολέ. Στο 73′ ακόμα ένα γκολ για την Μπριζ με τον Ντένις να γυρίζει για τον Λανγκ που έκανε ωραίο κοντρόλ και σουτ για το 3-0. Στο 81′ η Ζενίτ έχασε τεράστια ευκαιρία με σουτ του Σουτόρμιν που κατέληξε στο δοκάρι του Μινιολέ.

ΜΠΡΙΖ: Μινιολέ, Πέδρο Μάτα, Μέχελε, Κοσουνού, Ρίκα, Μπαλάντα, Ντένις, Βανάκεν, Φόρμερ, Λανγκ, Ντε Κετελάερ

ΖΕΝΙΤ: Κερζάκοφ, Σουτόρμιν, Πρόκιν, Ρακίτσκι (45′ Κρούγκοβοϊ), Ντάγκλας Σάντος, Ερόκιν (45′ Οζντόεφ), Μπάριος, Κουζιάεφ (65′ Μουσάεφ), Ντριούσι (45′ Μόστοβοϊ), Μάλκομ (75′ Σάμκιν), Αζμούν

aek365.org

The post Κλείδωσε Europa κι έμεινε ζωντανή για πρόκριση η Μπριζ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφίες

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Πτώμα στη Σωτήρα: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού

Ανείπωτη θλίψη για την 8χρονη Καισσαριανή: Πότε θα γίνει η κηδεία - Η παράκληση της οικογένειας

«Θα σε σκοτώσω» - Μαθητής στη Γαλλία γρονθοκόπησε, χαστούκισε και απείλησε καθηγητή επειδή του έκανε παρατήρηση



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top