ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ: 'Τσάκωσαν' 42χρονο μετά από τους εορτασμούς στο αεροδρόμιο για τον ΠΑΟΚ - Πολλές παραβιάσεις στο πανέρι

ΛΑΡΝΑΚΑ: 'Τσάκωσαν' 42χρονο μετά από τους εορτασμούς στο αεροδρόμιο για τον ΠΑΟΚ - Πολλές παραβιάσεις στο πανέρι

Τσάκωσαν 42χρονο μετά από παρουσία του στο αεροδρόμιο για εροτασμούς.

Στο πλαίσιο διερεύνησης των πιο πάνω αδικημάτων η Αστυνομία προχώρησε χθες βάσει δικαστικού εντάλματος στη σύλληψη 42χρονου κάτοικου επαρχίας Λάρνακας. Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, στις μια χθες το μεσημέρι της Τετάρτης (02/12), αφίχθηκε στο αεροδρόμιο Λάρνακας, ποδοσφαιρική ομάδα στο πλαίσιο συμμετοχής της σε Ευρωπαϊκό αγώνα αύριο Πέμπτη στην Κύπρο.

Αριθμός ατόμων [25-30] μετέβησαν στον χώρο του αεροδρομίου για να υποδεχθούν την εν λόγω ομάδα, παραβιάζοντας το σχετικό διάταγμα του Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου. Τα παράνομα συναθροισμένα πρόσωπα, κατά την έξοδο της ομάδας από το αεροδρόμιο, άναψαν φωτοβολίδες, φώναζαν συνθήματα και προκαλούσαν ανησυχία. Από τις εξετάσεις προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 42χρονου, ο οποίος και συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος. Ανακρινόμενος παραδέχθηκε στην παρουσία του στο χώρο και αφέθηκε ελεύθερος, για να κλητευθεί αργότερα.

Οι καταγγελίες που εξετάζονται αφορούν τον Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμος – Συνομωσία προς διάπραξη πλημμελήματος – Αμέλεια για τη διάδοση νόσων επικίνδυνων για τη ζωή – Πρόκληση ανησυχίας – Παράνομη κατοχή εκρηκτικών υλών και Παράνομη συνάθροιση.

 Στο πλαίσιο των εξετάσεων παραλήφθηκε οπτικό υλικό, το οποίο αξιολογείται για εντοπισμό και άλλων προσώπων που συμμετείχαν παράνομα στη συγκέντρωση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top