ΛΕΜΕΣΟΣ: Άφαντος ο 20χρονος Αλέξανδρος - Μαρτυρία εναντίον του

ΛΕΜΕΣΟΣ: Άφαντος ο 20χρονος Αλέξανδρος - Μαρτυρία εναντίον του

Συνεχίζει να καταζητείται ο 20χρονος Αλέξανδρος. 

Το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λεμεσού, διερευνά υπόθεση που αφορά τα αδικήματα της κλοπής από κατοικία και κλοπής αυτοκινήτου, που διαπράχθηκαν στις 27/11/2020 στη Λεμεσό. 

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, εξασφαλίστηκε μαρτυρία, εναντίον του Αλέξανδρου Χριστοδούλου, 20 ετών, από τη Λεμεσό, ο οποίος καταζητείται βάσει δικαστικού εντάλματος σύλληψης.


Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού αριθμός τηλεφώνου 25-805057 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή τεχνικό σχεδιασμό του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας, θα παράσχουν οι έρευνες του πλοίου Abeille Marengo, όπως αναφέρει ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας της Ελλάδας (ΑΔΜΗΕ) και η Great Sea Interconnector Α.Ε. (GSI) 

BEST OF TOTHEMAONLINE