ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Πώς θα έχει ελπίδες η Ένωση να κερδίζει τον μεγάλο της αντίπαλο;» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

«Πώς θα έχει ελπίδες η Ένωση να κερδίζει τον μεγάλο της αντίπαλο;» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Δελτίο τύπου εξέδωσε η Ένωση Νέων Παραλιμνίου όπου αναφέρει τα εξής: 

«Εντός έδρας αποστολή για την ΕΝΠ, στο φινάλε του α’ γύρου.
Στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta, οι “βυσσινί” θα υποδεχθούν τον Απόλλωνα και ανεξάρτητα από την δυσκολία του αγώνα, έχουν ως μοναδικό στόχο τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.
Πώς θα έχει ελπίδες η Ένωση να κερδίζει τον μεγάλο της αντίπαλο; Παίρνοντας στοιχεία από τα δύο τελευταία της παιχνίδια…
Δηλαδή:
Η ΕΝΠ πήγε στο “Αντ. Παπαδόπουλος” με επιθετικές διαθέσεις και απέναντι στην πρωτοπόρο ομάδα του πρωταθλήματος που διακρίνεται για την ανασταλτική της λειτουργία, απ’ την 1,5 τελική με την Πάφο έφτασε στις 14+ και 60% κατοχή.
Σκόραρε δύο γκολ, είχε ευκαιρίες για περισσότερα αλλά στον αντίποδα δέχθηκε τέσσερα και σχεδόν κάθε επίθεση του αντιπάλου… μύριζε γκολ.
Στο κομμάτι της άμυνας, χρειάζεται να εφαρμοστεί το πλάνο που είχε με την Πάφο. Απέναντι σε μια ομάδα που η ποιότητα… ξεχειλίζει, το πλάνο του Φερέρ απέφερε καρπούς και παρά το ότι ο αντίπαλος είχε την κατοχή και τις προϋποθέσεις, ήταν λιγοστές οι φορές που απειλήθηκε ουσιαστικά η εστία του Πέτρου.
Ουσιαστικά:
Σε ένα πρωτάθλημα που τα πάντα αλλάζουν από την μια στιγμή στην άλλη και 2-3 νίκες φέρνουν τα πάνω κάτω,
αν κόντρα στον Απόλλωνα αμυνθεί όπως με την Ανόρθωση και επιτεθεί όπως με την Πάφο, οι πιθανότητες νίκης θα είναι απειροελάχιστες. Αν αμυνθεί όπως με την Πάφο και επιτεθεί όπως με την Ανόρθωση, το “τρίποντο” θα είναι ένας ρεαλιστικός στόχος, αφού οι διαφορές στο φετεινό πρωτάθλημα είναι μηδαμινές».

The post «Πώς θα έχει ελπίδες η Ένωση να κερδίζει τον μεγάλο της αντίπαλο;» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Θανατηφόρο στα κατεχόμενα: Ο 79χρονος Φώτης Φωτίου το θύμα του τροχαίου - Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top