ΚΥΠΡΟΣ: Καταζητείται 27χρονος Τούρκος για σωρεία αδικημάτων - Τον έχετε δει; -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Καταζητείται 27χρονος Τούρκος για σωρεία αδικημάτων - Τον έχετε δει; -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λευκωσίας, διερευνά υπόθεση που αφορά τα αδικήματα της 1.Συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος, 2.

Συνομωσίας προς διάπραξης πλημμελήματος, 3. Πλαστογραφίας, 4.Πλαστοπροσωπίας και 5. Κυκλοφορίας πλαστών εγγράφων, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν στις 10/09/2020 στην επαρχία Λευκωσίας.


Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, εξασφαλίστηκε μαρτυρία, εναντίον του OMER NACI KARAKAS, 27 ετών από την Τουρκία, ο οποίος καταζητείται βάσει δικαστικού εντάλματος σύλληψης.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στον αριθμό τηλεφώνου 22-802222 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Η τιμωρητική ψήφος, αποδόμηση ρόλων και μια Βουλή χωρίς σταθερό άξονα

Βουλευτικές: Η τιμωρητική ψήφος, αποδόμηση ρόλων και μια Βουλή χωρίς σταθερό άξονα

Με τις Βουλευτικές Εκλογές του Μαΐου 2026 να απέχουν μόλις τέσσερις μήνες, το πολιτικό σύστημα της Κύπρου εισέρχεται στην τελική ευθεία χωρίς σαφές κέντρο βάρους και χωρίς ξεκάθαρες σταθερές. Η εικόνα που διαμορφώνεται, δεν παραπέμπει σε μια κλασική προεκλογική περίοδο, αλλά σε μια φάση πολιτικής αναδιάταξης, όπου οι ρόλοι επαναπροσδιορίζονται και οι βεβαιότητες καταρρέουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE