ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο απολογισμός του Πιέρου Σωτηρίου και το σύνθημα για την «επόμενη μέρα»

Ο απολογισμός του Πιέρου Σωτηρίου και το σύνθημα για την «επόμενη μέρα»

Μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τον Κύπριο διεθνή επιθετικό της Αστάνα, Πιέρο Σωτηρίου, μετά το τέλος της σεζόν στο Καζακστάν.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

«Τώρα που τελείωσε αυτή η πολύ περίεργη σεζόν, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους οπαδούς της FC Astana για την υποστήριξή τους. Η πρώτη μου σεζόν με τα μπλε και τα κίτρινα δεν ήταν όπως προγραμματίστηκε ή όπως την ονειρεύτηκα.

Λόγω της κατάστασης με τον COVID έπρεπε να μείνουμε μακριά από την έδρα μας και κάτω από μοναδικές συνθήκες να αγωνιστούμε για την επιτυχία. Το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει μετά από πολλούς μήνες και δεν ήταν εύκολο να προσαρμοστεί κανείς σε αυτές τις νέες συνθήκες.

Από την πλευρά μου είχα αντιμετωπίσει κάποιους τραυματισμούς που με κράτησαν εκτός των αγώνων και μου κόστισαν γιατί δεν είχα την ευκαιρία να προσφέρω τα καλύτερα που μπορούσα στην ομάδα. Η τρίτη θέση δεν είναι τόσο καλή για μια ομάδα όπως η FC Astana. Αλλά στο ποδόσφαιρο πρέπει να είσαι έτοιμος να εκμεταλλευτείς κάθε νέα ευκαιρία που βρίσκεται μπροστά σου.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να ξεκουραστούμε και να αρχίσουμε να ετοιμαζόμαστε για τη νέα πρόκληση που βρίσκεται μπροστά μας. Να παλέψουμε για μια θέση στους ομίλους του Europa League και φυσικά για τον τίτλο του πρωταθλητή. Με σκληρή δουλειά και αφοσίωση μπορούμε να επιτύχουμε τους στόχους μας. Τα λέμε σύντομα…».

The post Ο απολογισμός του Πιέρου Σωτηρίου και το σύνθημα για την «επόμενη μέρα» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top