Μικρή παράταση στην υποβολή υποψηφιοτήτων για τη θέση του προέδρου μετά την απόσυρση Χρήστου Τζιάμπου

Μικρή παράταση στην υποβολή υποψηφιοτήτων για τη θέση του προέδρου μετά την απόσυρση Χρήστου Τζιάμπου

Ανακοίνωση από την Αλκή Ορόκλίνη:

«Το Δ.Σ. του Σωματείου ΑΛΚΗ ΟΡΟΚΛΙΝΗ, ενημερώνει ότι η υποβολή υποψηφιοτήτων για τη θέση του προέδρου, παίρνουν παράταση για ακόμα 48 ώρες (λήγει το Σάββατο 05/12 στις 12:00 το μεσημέρι).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Γραμματέα του Συμβουλίου κ. Ανδρέα Θεοδοσίου στο τηλέφωνο 99654898.

Αυτό προκύπτει μετά την απρόσμενη απόσυρση της υποψηφιότητας του κ. Χρίστου Τζιάμπου, τον οποίο το Δ.Σ. ευχαριστεί και του εύχεται κάθε καλό στη συνέχεια».

The post Μικρή παράταση στην υποβολή υποψηφιοτήτων για τη θέση του προέδρου μετά την απόσυρση Χρήστου Τζιάμπου appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

LIVE: Η μάχη ξεκινά - Ποια σενάρια εξετάζει ο Τραμπ για την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο - Επίθεση του Ιράν με δεκάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το Ισραήλ βομβαρδίζει τομέα της Τεχεράνης

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες «αδειάζουν» Νετανιάχου – Τραμπ για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE