Ως ποδοσφαιριστής της ομάδας της Αμμοχώστου, είχε αγωνιστεί σε παιχνίδι απέναντι στην Ομόνοια, στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» την 29η Απριλίου 2017, στην εντός έδρας νίκη με 4-3, όπου στο 78ο λεπτό πέρασε ως αλλαγή στη θέση του Ράγιος, στη β΄ φάση του πρωταθλήματος τότε.
Σε ότι αφορά το παιχνίδι Ομόνοια-Ανόρθωση για τη β΄ φάση του πρωταθλήματος (18/03/2017) ο Γιαννούλης ήταν στον πάγκο.
Βέβαια, από ΓΣΠ κάτι ξέρει ο Δημήτρης Γιαννούλης, μιας και είχε αγωνιστεί στο ισόπαλο (1-1) ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωση, όπου έπαιξε σε όλη τη διάρκεια της τότε αναμέτρησης.
Απόψε (22:00) ο Γιαννούλης είναι στην αποστολή του ΠΑΟΚ και όλα συντείνουν ότι θα είναι και στο βασικό σχήμα του «Δικέφαλου του Βορρά» απέναντι στην Ομόνοια για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ στο ΓΣΠ.
Δείτε τα στατιστικά στοιχεία του Γιαννούλη όταν ήταν στην Ανόρθωση με τις συμμετοχές που είχε:


Σ.Ν.
Διαβάστε επίσης:
Ψάχνει το διπλό πρόκρισης στο ΓΣΠ ο ΠΑΟΚ – Πιθανή ενδεκάδα
The post Ο παίκτης του ΠΑΟΚ που αντιμετώπισε Ομόνοια και ως παίκτης άλλης Κυπριακής ομάδας – Έπαιξε και ΓΣΠ κόντρα στον ΑΠΟΕΛ appeared first on Thema Sports.
Διαβάστε Περισσότερα στο:
Themasports.com