«Ξέσπασμα» Βέμπερ για Τουρκία: «Φτάνει πια, να βάλουμε τις κυρώσεις στο τραπέζι»

«Ξέσπασμα» Βέμπερ για Τουρκία: «Φτάνει πια, να βάλουμε τις κυρώσεις στο τραπέζι»

«Ο κατάλογος των προκλήσεων είναι αρκετά μεγάλος» τόνισε στην παρέμβασή του ο πρόεδρος του ΕΛΚ ενόψει της συνεδρίασης του Ευρωπαικού Συμβουλίου

«Μην ξεγελιέστε από τον Ερντογάν! Απέσυρε το Oruc Reis πριν από τη σύνοδο κορυφής του Οκτωβρίου για να αποφύγει τις κυρώσεις.

Τώρα το κάνει ξανά» αναφέρει σε μήνυμά του στο Twitter ενόψει του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της ερχόμενης εβδομάδας, ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Μάνφρεντ Βέμπερ.

«Πρέπει να πούμε φτάνει πια και να βάλουμε κυρώσεις στο τραπέζι», προτρέπει ο Γερμανός ευρωβουλευτής και σημειώνει ότι ο κατάλογος των προκλήσεων είναι αρκετά μεγάλος.

ΠΗΓΗ Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE