Παραιτήθηκε η διευθύντρια επικοινωνίας του Λευκού Οίκου

Παραιτήθηκε η διευθύντρια επικοινωνίας του Λευκού Οίκου

Η Αλίσα Φάρα, η διευθύντρια επικοινωνίας της αμερικανικής προεδρίας, ανακοίνωσε χθες Πέμπτη ότι υπέβαλε την παραίτησή της, μοιάζοντας να αναγνωρίζει, χωρίς πάντως να το εκφράζει ρητά, την ήττα του Ρεπουμπλικάνου απερχόμενου Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.


"Έπειτα από τριάμισι απίστευτα χρόνια, θα εγκαταλείψω τον Λευκό Οίκο για να αφιερωθώ σε άλλα εγχειρήματα", ανέφερε η πρώην εκπρόσωπος του αντιπροέδρου Μάικ Πενς και κατόπιν του Πενταγώνου, προτού της ανατεθεί το αξίωμα από το οποίο παραιτήθηκε.

"Είμαι πολύ υπερήφανη για τα απίστευτα πράγματα που καταφέραμε για να κάνουμε τη χώρα μας ισχυρότερη και ασφαλέστερη", πρόσθεσε η Φάρα, χωρίς να αναφερθεί ονομαστικά στον Τραμπ, η θητεία του οποίου ολοκληρώνεται την 20η Ιανουαρίου.

Μετά τις προεδρικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου στις ΗΠΑ, τις οποίες κέρδισε ο Δημοκρατικός Τζο Μπάιντεν, κάτι που ο μεγιστάνας αρνείται να παραδεχθεί ως εδώ, η Φάρα τήρησε μάλλον διακριτική στάση. Η συμπεριφορά της ήταν θεαματικά διαφορετική από εκείνη της Κέιλι Μακενάνι, της εκπροσώπου Τύπου του Λευκού Οίκου, που επαναλαμβάνει ασταμάτητα τις καταγγελίες περί εκτενούς νοθείας και νίκης των Δημοκρατικών με απάτη, χωρίς να παρουσιάζει κανένα απτό στοιχείο για να στηρίξει τους ισχυρισμούς αυτούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE