ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Θέλουμε μετά μανίας, με κάθε τρόπο να κατακτήσουμε ένα πρωτάθλημα» – Τι είπε για τη μεταγραφική ενίσχυση

«Θέλουμε μετά μανίας, με κάθε τρόπο να κατακτήσουμε ένα πρωτάθλημα» – Τι είπε για τη μεταγραφική ενίσχυση

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, ο οποίος μίλησε:

Για το παιχνίδι με την Ένωση: «Είναι δύσκολο παιχνίδι όπως όλα. Δεν μας αποπροσανατολίζει η βαθμολογική θέση της Ένωσης, είναι μονόδρομος για εμάς, να προετοιμαστούμε και να πάμε για να τα δώσουμε όλα για τους βαθμούς της νίκης»
Για την συνέχεια: «Θα υπάρχουν εναλλαγές στα συναισθήματα συνεχώς και εναλλαγή στις θέσεις αλλά εμείς πρέπει να δείξουμε προσωπικότητα και να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι. Προέχει το παιχνίδι με την Ένωση».

Για την ήττα από την ΑΕΛ: «Για να μην νικήσεις εννοείται ότι έκανες λάθος, δεν είναι μόνο η ατυχία και η αστοχία. Κάτι έγινε λάθος. Κάποτε τα λάθη δεν τα πληρώνεις και κάποτε τα πληρώνεις. Με την ΑΕΛ πληρώσαμε τα λάθη, δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες μας και ο αντίπαλος νίκησε. Δεν μπορεί να γίνει ανάλυση γιατί δεν έβαλε το πέναλτι ο Μάρκοβιτς ή ο Νταμπό σημάδεψε το δοκάρι. Η ανάλυση μπορεί να γίνει για το α΄ ημίχρονο που ήξμασταν άνευροι χωρίς απαιτήσεις».

Για τα αγωνιστικά: «Κατελάρης και Αγκίρε θα είναι εκτός και περιμένουμε Λάρσον, Ντιγκινί και Γιαννιώτα με τις περισσότερες πιθανότητες να τις συγκεντρώνει ο Γιαννιώτας. Πέδρο, Ρομπέρζ και Σακέτι θα είναι πανέτοιμοι».

Για τη μεταγραφική ενίσχυση του Ιανουαρίου: «Ο μήνας Δεκέμβριος θα είναι αυτός που θα αξιολογηθούν όλοι. Θα έχει ένα καλό δείγμα ο κ. Πετράκης, θα διαμορφώσει βάση της σκέψης του το πλάνο της ενίσχυσης, θα δει ποιοι θα μείνουν και ποιοι θα αποχωρήσουν. Είναι θέμα του ιδίου».

Για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου: «Είναι θέματα που έλαβαν χώρα μεσούσης της εβδομάδας. Η σκέψης μας είναι στο ματς με την Ένωση. Για να έχουν αξία αυτά για τα οποία δουλεύει η διοίκηση, το επιστέγασμα είναι ένα πρωτάθλημα. Μετά μανίας, με κάθε τρόπο πρέπει να δώσουμε την χαρά στον κόσμο».

The post «Θέλουμε μετά μανίας, με κάθε τρόπο να κατακτήσουμε ένα πρωτάθλημα» – Τι είπε για τη μεταγραφική ενίσχυση appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top