Αδάμου: Πεποίθηση ότι η νεολαία θα δώσει νέα πνοή στην πολιτική και στους πολιτικούς

Αδάμου: Πεποίθηση ότι η νεολαία θα δώσει νέα πνοή στην πολιτική και στους πολιτικούς

Την πεποίθηση ότι η νεολαία θα δώσει μια νέα πνοή όχι μόνο στην πολιτική, αλλά και στους πολιτικούς του τόπου, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Βουλής Αδάμος Αδάμου, ο οποίος δέχθηκε σήμερα εκπροσώπους της Βουλής των Νέων Αντιπροσώπων.

 

Ο κ. Αδάμου επεσήμανε ότι οι νέοι έχουν φωνή και πρέπει η φωνή αυτή να ακούγεται, γιατί είναι η φωνή της νέας γενιάς.

Οι εκπρόσωποι της Βουλής των Νέων παρέδωσαν στον Πρόεδρο της Βουλής τις πέντε εκθέσεις των Επιτροπών της με εισηγήσεις και ιδέες, για προώθηση στη Βουλή των Αντιπροσώπων, αλλά και στα κέντρα λήψεως αποφάσεων, των θεμάτων που τους απασχολούν. Αναφέρθηκαν ακόμη στο έργο και τους στόχους της κάθε Επιτροπής.

Ο Πρόεδρος της Βουλής συνεχάρη τη Βουλή των Νέων Αντιπροσώπων για την αναγνώριση και βράβευσή της σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, ως το καλύτερο πρόγραμμα στην Ευρώπη όσον αφορά στην προώθηση της συμμετοχής των νέων στα κέντρα λήψης αποφάσεων.

AΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE