Αδάμου: Πεποίθηση ότι η νεολαία θα δώσει νέα πνοή στην πολιτική και στους πολιτικούς

Αδάμου: Πεποίθηση ότι η νεολαία θα δώσει νέα πνοή στην πολιτική και στους πολιτικούς

Την πεποίθηση ότι η νεολαία θα δώσει μια νέα πνοή όχι μόνο στην πολιτική, αλλά και στους πολιτικούς του τόπου, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Βουλής Αδάμος Αδάμου, ο οποίος δέχθηκε σήμερα εκπροσώπους της Βουλής των Νέων Αντιπροσώπων.

 

Ο κ. Αδάμου επεσήμανε ότι οι νέοι έχουν φωνή και πρέπει η φωνή αυτή να ακούγεται, γιατί είναι η φωνή της νέας γενιάς.

Οι εκπρόσωποι της Βουλής των Νέων παρέδωσαν στον Πρόεδρο της Βουλής τις πέντε εκθέσεις των Επιτροπών της με εισηγήσεις και ιδέες, για προώθηση στη Βουλή των Αντιπροσώπων, αλλά και στα κέντρα λήψεως αποφάσεων, των θεμάτων που τους απασχολούν. Αναφέρθηκαν ακόμη στο έργο και τους στόχους της κάθε Επιτροπής.

Ο Πρόεδρος της Βουλής συνεχάρη τη Βουλή των Νέων Αντιπροσώπων για την αναγνώριση και βράβευσή της σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, ως το καλύτερο πρόγραμμα στην Ευρώπη όσον αφορά στην προώθηση της συμμετοχής των νέων στα κέντρα λήψης αποφάσεων.

AΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συζήτησαν το επεισόδιο στην Πύλα ΠτΔ-Έρχιουρμαν - Αύξησαν τις περιπολίες οι ειρηνευτικές δυνάμεις

Συζήτησαν το επεισόδιο στην Πύλα ΠτΔ-Έρχιουρμαν - Αύξησαν τις περιπολίες οι ειρηνευτικές δυνάμεις

Η Κυβέρνηση καταδικάζει τις σοβαρές παραβιάσεις από το κατοχικό καθεστώς στη νεκρή ζώνη στην περιοχή της Πύλας, βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με την ειρηνευτική δύναμη των Ηνωμένων Εθνών και προβαίνει σε όλα τα απαραίτητα διαβήματα τόσο στην Κύπρο, όσο και στη Νέα Υόρκη, προς αποτροπή των νέων μεθοδεύσεων των κατοχικών δυνάμεων, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, ερωτηθείς σε σχέση με την ανακοίνωση από πλευράς ΟΥΝΦΙΚΥΠ για "μη εξουσιοδοτημένη είσοδο προσωπικού ασφαλείας των Τουρκοκυπρίων" εντός της ουδέτερης ζώνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE