Survivor: Αυτά είναι οι 2 πρώτοι Έλληνες διάσημοι που έδωσαν τα χέρια Αναχωρούν για Άγιο Δομίνικο

Survivor: Αυτά είναι οι 2 πρώτοι Έλληνες διάσημοι που έδωσαν τα χέρια Αναχωρούν για Άγιο Δομίνικο

DATA[

Οι συζητήσεις για το νέο κύκλο του Survivor έχουν ήδη ξεκινήσει, με τα πρώτα υποψήφια ονόματα για την ομάδα των διάσημων να κάνουν ήδη την εμφάνισή τους. Η Ιωάννα Τούνη και ο Τριαντάφυλλος φέρονται ως οι δύο πρώτοι παίκτες που θα αποτελέσουν παίκτες για τους celebrities του ριάλιτι επιβίωσης.
Ο γνωστός τραγουδιστής, μετά το πέρασμά του από το Just The 2 Of Us, πήρε τη μεγάλη απόφαση και αυτή τη φορά είπε το “ναι” και θα βρεθεί στην πτήση για τον Άγιο Δομίνικο. Από την πλευρά του ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει ήδη δώσει εντολή στους ανθρώπους της παραγωγής να κάνουν την πολύ μεγάλη έκπληξη, χτυπώντας 2 ακόμα πολύ πιο μεγάλα ονόματα από το χώρο της Showbiz, που ακόμα κι ο ένας να δεχτεί, θα δώσει τεράστια ώθηση στην τηλεθέαση.

Τα πρώτα σενάρια αναφέρουν ότι η αποστολή (παίκτες και παραγωγή) θα αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο στις 18 Δεκεμβρίου, τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν 2 μέρες αργότερα και το πρώτο επεισόδιο του Survivor 4 θα προβληθεί στις 2 Ιανουαρίου από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Δύο νεκροί σε ισραηλινή επίθεση στην Κομ

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Δύο νεκροί σε ισραηλινή επίθεση στην Κομ

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Από την ισραηλινή επίθεση στην πόλη Κομ, κοντά στο πυρηνικό εργοστάσιο του Φορντό, έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα, εκ των οποίων το ένα 16 ετών. Οι (IDF) έβαλαν στο στόχαστρο εγκαταστάσεις αποθήκευσης και εκτόξευσης πυραύλων. Τις πρώτες πρωινές ώρες, ήχησαν σειρήνες συναγερμού για πυραυλική επίθεση από το Ιράν στο κεντρικό τμήμα του Ισραήλ, υποχρεώνοντας χιλιάδες κατοίκους να σπεύσουν στα καταφύγια. Μαρτυρίες που επικαλείται το Reuters έκαναν λόγο για εκρήξεις που ακούστηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Τελ Αβίβ.Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν αργότερα ότι αναχαιτίστηκαν με επιτυχία όλοι οι πύραυλοι και δεν υπήρξαν αναφορές για θύματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE