Απίστευτο: Πήγαν τον νεκρό στην εκκλησία καθισμένο σε καρέκλα - ΒΙΝΤΕΟ

Απίστευτο: Πήγαν τον νεκρό στην εκκλησία καθισμένο σε καρέκλα - ΒΙΝΤΕΟ

Καθισμένος σε καρέκλα και όχι σε φέρετρο, μεταφέρθηκε ένας 29χρονος νεκρός από πυροβολισμό, στην κηδεία του στο Τρινιντάντ και Τομπάγκο, αλλά δεν έγινε δεκτός από την εκκλησία.

Ο 29χρονος Τσε Λιούις πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε μαζί με τον πατέρα του Άντλεϊ Λιούις, στο σπίτι τους, πριν από μερικές ημέρες. Και ενώ η είδηση του θανάτου του έγινε πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες της πατρίδας του, η κηδεία του έγινε viral.

Ο λόγος; Μεταφέρθηκε στην εκκλησία καθισμένος σε καρέκλα και όχι σε φέρετρο.

Πηγή: Gazzetta.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE