Απίστευτο: Πήγαν τον νεκρό στην εκκλησία καθισμένο σε καρέκλα - ΒΙΝΤΕΟ

Απίστευτο: Πήγαν τον νεκρό στην εκκλησία καθισμένο σε καρέκλα - ΒΙΝΤΕΟ

Καθισμένος σε καρέκλα και όχι σε φέρετρο, μεταφέρθηκε ένας 29χρονος νεκρός από πυροβολισμό, στην κηδεία του στο Τρινιντάντ και Τομπάγκο, αλλά δεν έγινε δεκτός από την εκκλησία.

Ο 29χρονος Τσε Λιούις πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε μαζί με τον πατέρα του Άντλεϊ Λιούις, στο σπίτι τους, πριν από μερικές ημέρες. Και ενώ η είδηση του θανάτου του έγινε πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες της πατρίδας του, η κηδεία του έγινε viral.

Ο λόγος; Μεταφέρθηκε στην εκκλησία καθισμένος σε καρέκλα και όχι σε φέρετρο.

Πηγή: Gazzetta.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Η προγραμματισμένη για σήμερα, συνάντηση του κατοχικού ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη, επαναφέρει το Κυπριακό στο προσκήνιο της διεθνούς διπλωματίας. Παρά τις δηλώσεις καλής θέλησης, το πολιτικό υπόβαθρο της συνάντησης, αποτυπώνει περισσότερο μια σύγκρουση αφηγήσεων παρά μια ουσιαστική σύγκλιση.

BEST OF TOTHEMAONLINE