Απίστευτο: Πήγαν τον νεκρό στην εκκλησία καθισμένο σε καρέκλα - ΒΙΝΤΕΟ

Απίστευτο: Πήγαν τον νεκρό στην εκκλησία καθισμένο σε καρέκλα - ΒΙΝΤΕΟ

Καθισμένος σε καρέκλα και όχι σε φέρετρο, μεταφέρθηκε ένας 29χρονος νεκρός από πυροβολισμό, στην κηδεία του στο Τρινιντάντ και Τομπάγκο, αλλά δεν έγινε δεκτός από την εκκλησία.

Ο 29χρονος Τσε Λιούις πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε μαζί με τον πατέρα του Άντλεϊ Λιούις, στο σπίτι τους, πριν από μερικές ημέρες. Και ενώ η είδηση του θανάτου του έγινε πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες της πατρίδας του, η κηδεία του έγινε viral.

Ο λόγος; Μεταφέρθηκε στην εκκλησία καθισμένος σε καρέκλα και όχι σε φέρετρο.

Πηγή: Gazzetta.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE