Όχι στη νέα μόδα! Ποιά παρουσιάστρια του Sigma βγαίνει και σε χάλια… κούρεμα; (ΦΩΤΟ)

Όχι στη νέα μόδα! Ποιά παρουσιάστρια του Sigma βγαίνει και σε χάλια… κούρεμα; (ΦΩΤΟ)

Τι είναι τούτο πάλι; Πολύ με τρομάζει η ιδέα μην εξαπλωθεί και γίνει must αυτό το… θέαμα.

Έχουμε δει τατουάζ να απεικονίζουν γνωστές και μη μουτσούνες. Συνήθως δεν κρίνονται ως ιδιαίτερα πετυχημένα.

Αυτό όμως που ξεκίνησε να κυκλοφορεί και να μας εκπλήσσει (δεν μπορούμε να πούμε θετικά), είναι τα hair cuts με πορτραίτα.

Έμελλε  λοιπόν να δούμε και την αγαπημένη μας Γωγώ Αλεξανδρινού στο τριχωτό μέρος ανθρώπινου κεφαλιού, αλλά ρε γμτ το αποτέλεσμα είναι απογοητευτικό.

Μια χαρά πουρέκκα είναι η παρουσιάστρια στην πραγματικότητα. Το κούρεμα δείχνει την λίον φοϊτσιάρικη.

Nakos.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ για το σχέδιο αξιολόγησης εκπαιδευτικών - «Επείγει η ψήφισή του» - Διακυβεύονται €60 εκατομμύρια

Μήνυμα ΠτΔ για το σχέδιο αξιολόγησης εκπαιδευτικών - «Επείγει η ψήφισή του» - Διακυβεύονται €60 εκατομμύρια

Την ανάγκη άμεσης ψήφισης της μεταρρύθμισης για την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών, που αποτελεί ορόσημο συνδεδεμένο με €60 εκατ. του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, προειδοποιώντας ότι «δεν θα επιτραπεί να χαθεί ούτε ένα ευρώ» για τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE