Όχι στη νέα μόδα! Ποιά παρουσιάστρια του Sigma βγαίνει και σε χάλια… κούρεμα; (ΦΩΤΟ)

Όχι στη νέα μόδα! Ποιά παρουσιάστρια του Sigma βγαίνει και σε χάλια… κούρεμα; (ΦΩΤΟ)

Τι είναι τούτο πάλι; Πολύ με τρομάζει η ιδέα μην εξαπλωθεί και γίνει must αυτό το… θέαμα.

Έχουμε δει τατουάζ να απεικονίζουν γνωστές και μη μουτσούνες. Συνήθως δεν κρίνονται ως ιδιαίτερα πετυχημένα.

Αυτό όμως που ξεκίνησε να κυκλοφορεί και να μας εκπλήσσει (δεν μπορούμε να πούμε θετικά), είναι τα hair cuts με πορτραίτα.

Έμελλε  λοιπόν να δούμε και την αγαπημένη μας Γωγώ Αλεξανδρινού στο τριχωτό μέρος ανθρώπινου κεφαλιού, αλλά ρε γμτ το αποτέλεσμα είναι απογοητευτικό.

Μια χαρά πουρέκκα είναι η παρουσιάστρια στην πραγματικότητα. Το κούρεμα δείχνει την λίον φοϊτσιάρικη.

Nakos.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: ΗΠΑ και Ισραήλ επιτέθηκαν στο Ιράν – Για τραγωδία με 51 νεκρές μαθήτριες από βόμβες σε δημοτικό μιλά η Τεχεράνη

LIVE: ΗΠΑ και Ισραήλ επιτέθηκαν στο Ιράν – Για τραγωδία με 51 νεκρές μαθήτριες από βόμβες σε δημοτικό μιλά η Τεχεράνη

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE