ΛΕΜΕΣΟΣ: Δυστυχώς άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο ο πεζός που παρασύρθηκε

ΛΕΜΕΣΟΣ: Δυστυχώς άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο ο πεζός που παρασύρθηκε

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (06/12), στην οδό Νίκου Παττίχη πλησίον των φώτων τροχαίας στη συμβολή με την οδό Αγίας Σοφίας, στην Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία νεκρός είναι ο Λεωνίδας Κωνής, 65 ετών

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο πεζός στην προσπάθεια του να διασταυρώσει την οδό Νίκου Παττίχη χτυπήθηκε από όχημα τύπου jeep που οδηγούσε 73χρονος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Στον οδηγό έγινε άλκοτεστ και νάρκοτεστ με μηδενική ένδειξη.

Οι συνθήκες του δυστυχήματος διερευνώνται και θα ληφθούν καταθέσεις από μάρτυρες.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τίθενται τη Δευτέρα για συζήτηση τα δύο κυβερνητικά νομοσχέδια που αφορούν την αναβάθμιση του υφιστάμενου μηχανισμού επιβεβαίωσης χρέους του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, με την προσθήκη δυνατότητας αναδιάρθρωσης του χρέους, καθώς και προσθήκη μηχανισμού συμμόρφωσης με τις αποφάσεις αυτού.