ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: 'Χειροπέδες' σε 2 νεαρούς που πουλούσαν παράνομες ουσίες - Τους έκαψαν και τα χρήματα που ανευρέθηκαν

ΠΑΦΟΣ: 'Χειροπέδες' σε 2 νεαρούς που πουλούσαν παράνομες ουσίες - Τους έκαψαν και τα χρήματα που ανευρέθηκαν

Στη σύλληψη δύο προσώπων προχώρησε η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου) για υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών – κάνναβης με σκοπό την προμήθεια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για 22χρονο και 24χρονο Ελληνοκύπριοι στην κατοχή των οποίων εντοπίστηκε ποσότητα 16,5 γραμμαρίων ναρκωτικών ουσιών - κάνναβης- που βρέθηκε στην οικία του 22χρονου, ενώ ήταν παρών και ο 24χρονος.

Τα ναρκωτικά ήταν τοποθετημένα σε διάφορες συσκευασίες και εντοπίστηκαν από μέλη της ΥΚΑΝ που είχαν συλλέξει σχετικές πληροφορίες και προχώρησαν σε έρευνα στην κατοικία του 22χρονου. Επίσης στην κατοχή των δύο προσώπων εντοπίστηκε το χρηματικό ποσό των 430 ευρώ στον έναν και 450 ευρώ στον άλλο. Ακολούθως τα δύο πρόσωπα συνελήφθησαν και τελούν υπό κράτηση.

Ανακρινόμενοι ο 22χρονος και ο 24χρονος παραδέχτηκαν ότι τα ανευρεθέντα ναρκωτικά είχαν σκοπό να τα προμηθεύσουν σε άλλα πρόσωπα και ότι τα χρήματα αποτελούν είσπραξη από πώληση ναρκωτικών.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την ΥΚΑΝ ( Κλιμάκιο Πάφου).

Από ΚΥΠΕ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE: Αποφασίστηκε το πώς θα γίνει η επίθεση του Ισραήλ - Άγνωστο το πότε

LIVE: Αποφασίστηκε το πώς θα γίνει η επίθεση του Ισραήλ - Άγνωστο το πότε

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top