Ανασχηματισμός: «Σεισμός» σε ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ από τις διαρροές ονομάτων – Ο εκνευρισμός και οι εσωκομματικές κόντρες
Δονήσεις πολλών Ρίχτερ, προκαλεί στα κόμματα, η διαρροή των ονομάτων για τον επικείμενο ανασχηματισμό της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη.

Συγκεκριμένα, η μητέρα φέρεται να άφησε μόνα τους στο σπίτι τα τρία της παιδιά ηλικίας 2, 7 και 13 ετών για να μεταβεί στην εργασία της.
Ωστόσο, το ένα παιδί ηλικίας επτά ετών εντοπίστηκε να βρίσκεται μόνο του σε πάρκο από πολίτη, ο οποίος προσπάθησε να εντοπίσει κάποιον ενήλικα που το συνόδευε, χωρίς αυτό να κατέστη δυνατόν.
Ο πολίτης μετέφερε το παιδί στον Αστυνομικό σταθμό, όπου μετά από έρευνες της Αστυνομίας εντοπίστηκαν και τα άλλα δύο αδέλφια του στο σπίτι.
Η μητέρα των ανήλικων παιδιών συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού εντός της ημέρας.
Σε συνεργασία με το Γραφείο Ευημερίας η επιμέλεια των παιδιών δόθηκε προσωρινά στους παπούδες.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




