ΛΕΜΕΣΟΣ: Εγκατέλειψε τα τρία παιδιά της στο σπίτι – Εντοπίστηκε το ένα στο πάρκο από πολίτη

ΛΕΜΕΣΟΣ: Εγκατέλειψε τα τρία παιδιά της στο σπίτι – Εντοπίστηκε το ένα στο πάρκο από πολίτη

Χειροπέδες σε 35χρονη αλλοδαπή πέρασε η Αστυνομία το βράδυ της Κυριακής στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, η μητέρα φέρεται να άφησε μόνα τους στο σπίτι τα τρία της παιδιά ηλικίας 2, 7 και 13 ετών για να μεταβεί στην εργασία της.

Ωστόσο, το ένα παιδί ηλικίας επτά ετών εντοπίστηκε να βρίσκεται μόνο του σε πάρκο από πολίτη, ο οποίος προσπάθησε να εντοπίσει κάποιον ενήλικα που το συνόδευε, χωρίς αυτό να κατέστη δυνατόν.

Ο πολίτης μετέφερε το παιδί στον Αστυνομικό σταθμό, όπου μετά από έρευνες της Αστυνομίας εντοπίστηκαν και τα άλλα δύο αδέλφια του στο σπίτι.

Η μητέρα των ανήλικων παιδιών συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού εντός της ημέρας.

Σε συνεργασία με το Γραφείο Ευημερίας η επιμέλεια των παιδιών δόθηκε προσωρινά στους παπούδες. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το 2028 μπήκε στην ατζέντα: Η μάχη για το χρίσμα στον ΔΗΣΥ και το σχέδιο του ΑΚΕΛ

Το 2028 μπήκε στην ατζέντα: Η μάχη για το χρίσμα στον ΔΗΣΥ και το σχέδιο του ΑΚΕΛ

Οι διακοπές τελείωσαν. Τα πολιτικά γραφεία ξαναμπαίνουν σε ρυθμό, οι κομματικές μηχανές παίρνουν μπροστά και πίσω από τις δημόσιες δηλώσεις αρχίζουν να διαμορφώνονται οι πρώτες πραγματικές κινήσεις με ορίζοντα το 2028.