ΚΥΠΡΟΣ: Αρχίζουν οι αιτήσεις για ΣΥΟΠ – Όλες οι πληροφορίες – ΒΙΝΤΕΟ

ΚΥΠΡΟΣ: Αρχίζουν οι αιτήσεις για ΣΥΟΠ – Όλες οι πληροφορίες – ΒΙΝΤΕΟ

Από σήμερα 7 Δεκεμβρίου αρχίζει ο διαγωνισμός πρόσληψης Συμβασιούχων Οπλιτών στην Εθνική Φρουρά.

Όπως ανάφερε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Υπουργείου Άμυνας, Χρίστος Πιερής οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές από 7 – 23 Δεκεμβρίου.

 Οι αιτήσεις από τους ενδιαφερόμενους πρέπει να προσκομίζονται στα στρατιωτικά γραφεία σε όλες τις περιοχές της Κύπρου. Οι αιτητές είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους αντίγραφο ταυτότητας και αντίγραφο απολυτηρίου.

Όσο αφορά τις περιοχές που δεν υπάρχουν στρατιωτικά γραφεία, έχουν γίνει διευθετήσεις όπως οι αιτήσεις παραλαμβάνονται από τα Κέντρα Εξυπηρέτησης του Πολίτη και συγκεκριμένα αφορά τις περιοχές Παραλιμνίου, Πελενδρίου και Πόλης Χρυσοχού.

Μετά τις 23 Δεκεμβρίου όλοι οι αιτητές θα ενημερωθούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή και μηνύματος για το επόμενο στάδιο της διαδικασίας που αφορά την υγειονομική εξέταση και αθλητική και στρατιωτική δοκιμασία.

Από τους αιτητές θα προσληφθούν οι πρώτοι 100 ή και λίγο περισσότεροι αναλόγως των αναγκών, σύμφωνα με τον κ. Πιερή.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE