ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι ΔΑΙΜΟΝΙΟΙ Γιάννηδες κι η… μη EΠΑΝΑΛΗΨΗ μικρού Black Out

Οι ΔΑΙΜΟΝΙΟΙ Γιάννηδες κι η… μη EΠΑΝΑΛΗΨΗ μικρού Black Out

Έπαιξε με τη φωτιά για ένα τέταρτο ο Απόλλωνας, πάλι καλά που δεν είχε κόστος. Μιλάμε για το χρονικό διάστημα που μείωσε η ΕΝΠ σε 1-2 και απείλησε σε μια-δυο περιπτώσεις να φέρει το ματς στα ίσα.

Οι κυανόλευκοι στο υπόλοιπο διάστημα είχαν τον πλήρη έλεγχο, αλλά παρόμοια «black out» σε ματς με μικρομεσαίες ομάδες, ενδεχομένως να τα «πληρώσουν» με απώλεια βαθμών στο μέλλον.

Το «διπλό» με πεντάρα στο Παραλίμνι, φτιάχνει τη ψυχολογική διάθεση των παιχτών, που είχε χαλάσει μετά την ήττα στο Λεμεσιανό ντέρμπι.

Προσέγγισαν την κορυφή στον ένα βαθμό, είναι μια από τις ομάδες που δείχνει να έχει τα εχέγγυα να κόψει πρώτη το νήμα τον προσεχή Μάη.

Ικανοποιημένοι είναι για το ότι είχαν… τρομερά κέφια στο ματς, οι δυο Γιάννηδες, Πίττας και Γιαννιώτας.

Ειδικά ο Κύπριος διεθνής, ήταν «σεληνιασμένος» χθες, με λίγη περισσότερη προσοχή, θα μπορούσε το κοντέρ του να πάει πιο πάνω από τα δυο τέρματα. Πολύ φρέσκος και ουσιαστικός ήταν και Γιαν-Γιαν.

Την προσεχή Παρασκευή to απόγευμα (17:00) με τη Δόξα στο Μακάρειο, παίζουν οι κυανόλευκοι στην έναρξη του δευτέρου γύρου.

Το πόσο πιο δύσκολο είναι το ματς με την ομάδα του Σακκά, δεν το «λέει» μόνο η νίκη πάνω στην Ανόρθωση πριν τρεις μέρες. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, πριν 3,5 μήνες, ο Απόλλωνας έχασε δυο βαθμούς με την ομάδα της Κατωκοπιάς στη Λεμεσό.

Επανέρχεται ο Σάλαι. Θα φανεί τις επόμενες μέρες, αν θα είναι διαθέσιμοι κάποιοι εκ των Αγκίρε, Κατελάρη και Λάρσον.

*Το παιχνίδι στο Μακάρειο θα είναι ιστορικό. Θα είναι το πρώτο που θα εφαρμοστεί το VAR στο κυπριακό πρωτάθλημα. 

The post Οι ΔΑΙΜΟΝΙΟΙ Γιάννηδες κι η… μη EΠΑΝΑΛΗΨΗ μικρού Black Out appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top