BUSINESS NEWS

Άντρες VS γυναίκες: Ένας μύθος καταρρίπτεται. Μάθε ποιοι είναι οι πιο προσεκτικοί οδηγοί!

Άντρες VS γυναίκες:  Ένας μύθος καταρρίπτεται. Μάθε ποιοι είναι οι πιο προσεκτικοί οδηγοί!

Πολλές φορές θα έχεις βρεθεί στη μέση μιας συζήτησης, αντικείμενο της οποίας ήταν το αν οι άντρες είναι καλύτεροι οδηγοί από τις γυναίκες ή το αντίστροφο.

Οι απόψεις και τα επιχειρήματα υπέρ της μίας ή της άλλης θέσης είναι πολλά, αλλά εμείς πιστεύουμε ότι έχουμε καταφέρει να βρούμε την απάντηση σε αυτό το ερώτημα!

Η απάντηση είναι η εξής:

Οι πιο προσεκτικοί οδηγοί είναι όσοι έχουν κίνητρο να οδηγούν προσεκτικά. Όσοι οδηγούν με ασφάλεια, δε χρησιμοποιούν το κινητό τους την ώρα της οδήγησης, τα αντανακλαστικά τους είναι σε εγρήγορση, διατηρώντας το όριο ταχύτητας, φρενάροντας προοδευτικά και στρίβοντας ομαλά.

Καλύτεροι οδηγοί, λοιπόν, είναι όσοι έχουν κατεβάσει στο smartphone τους και χρησιμοποιούν το mobile app “SmartDrive - Cyrpus” που έχει εισάγει στην Κύπρο η Anytime της INTERAMERICAN!

Πρόκειται για την πρώτη ασφάλιση στη χώρα που συνδυάζεται με τη χρήση του mobile app “SmartDrive - Cyprus” σε smartphones και απευθύνεται σε όσους οδηγούν στη λογική του όσο καλύτερα οδηγείς, τόσο περισσότερα κερδίζεις.

Επιλέγοντας το πρόγραμμα ασφάλισης “Smart Drive” που τους ταιριάζει και ενεργοποιώντας το “Smart Drive -Cyprus” mobile app – το οποίο είναι διαθέσιμο σε App Store και Google Play – οι πελάτες της Anytime ενημερώνονται στο τέλος κάθε διαδρομής για την οδηγική συμπεριφορά τους με τη γενική βαθμολογία τους (0-100), την ανάλυση κάθε διαδρομής και την επίδοσή τους ανά μέρα, εβδομάδα, μήνα, αλλά και συνολικά. Για κάθε διαδρομή, η βαθμολογία των χρηστών υπολογίζεται σύμφωνα με την υπέρβαση ταχύτητας, τη (μη) χρήση κινητού, το φρενάρισμα και την επιτάχυνση.

Έτσι, όσοι χρήστες θέλουν να βελτιώνουν διαρκώς την οδηγική τους συμπεριφορά, δε χρησιμοποιούν το κινητό τους κατά την οδήγηση και τα αντανακλαστικά τους είναι σε εγρήγορση, διατηρώντας το προβλεπόμενο όριο ταχύτητας και στρίβοντας ομαλά, μπορούν να εξοικονομήσουν έως 15% έκπτωση στην ανανέωση του συμβολαίου τους.

Παράλληλα κερδίζουν εκπτώσεις και άλλες ανταμοιβές από συνεργάτες της Anytime. Το πρόγραμμα αναπτύσσεται συνεχώς, με στόχο να περιλαμβάνει νέες ανταμοιβές αξίας, δίνοντας έτσι περισσότερα κίνητρα στους καλούς οδηγούς. Τέλος, το “Smart Drive” αποτελεί την πλέον συμφέρουσα επιλογή για τους οδηγούς ηλικίας 18 έως 30, διότι επιβραβεύονται από την πρώτη μέρα με έκπτωση στα ασφάλιστρά τους!


Άσε, λοιπόν, τα φιλοσοφικά ερωτήματα και γίνε κι εσύ καλύτερος οδηγός, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα κάθε στιγμή περισσότερα, με την ασφάλιση “Smart Drive” της INTERAMERICAN.

Απόκτησέ την με ένα τηλεφώνημα στο 800 88 800 ή με ένα κλικ στο www.anytimeonline.com.cy.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top