Επίθεση με βιτριόλι: Νέες εξελίξεις στην υπόθεση - Έρευνες για συνεργούς - Τι ψάχνει η Αστυνομία

Επίθεση με βιτριόλι: Νέες εξελίξεις στην υπόθεση - Έρευνες για συνεργούς - Τι ψάχνει η Αστυνομία

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τέσσερα άτομα και πραγματοποίησαν εφόδους στα σπίτια τους - Τι εξετάζουν

Στις διασυνδέσεις της 35χρονης «βιτριολίστριας της Καλλιθέας» μέσω διαδικτύου, επικεντρώνουν τις έρευνές τους οι αστυνομικές αρχές, προκειμένου να βρουν αν υπήρχαν συνεργοί. 

Σύμφωνα με το LiveNews, η κατηγορούμενη είχε διασυνδέσεις με τέσσερα πρόσωπα -κλειδιά (μία γυναίκα και τρεις άντρες) μέσω Ίντερνετ από τον Πειραιά και το Κορωπί.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τα τέσσερα άτομα και πραγματοποίησαν εφόδους στα σπίτια τους,  ενώ εστιάζουν την προσοχή τους σε κινητά και υπολογιστές.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει σαφές στοιχείο που να αποδεικνύει αν βοήθησαν την 35χρονη στην επίθεση ή όχι.

Μετά τα Χριστούγεννα, όμως αναμένονται τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια, τα οποία θα ρίξουν φως στην υπόθεση.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

Την αισιοδοξία του για μετουσίωση της πολιτικής βούλησης της ελληνοκυπριακής πλευράς σε μια συγκεκριμένη πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στην προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του μετά τη συμμετοχή του στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου «Run for Autism», στην Αγία Νάπα.

BEST OF TOTHEMAONLINE