LIFESTYLE

Νεϊμάρ: Σοκαριστικό βίντεο Μαχαίρωσαν τον σύντροφο της μητέρας του

Νεϊμάρ: Σοκαριστικό βίντεο Μαχαίρωσαν τον σύντροφο της μητέρας του

DATA[

Ο 23χρονος σύντροφος της μητέρας του Νεϊμάρ, κατήγγειλε πως τον μαχαίρωσαν σε εστιατόριο στο Μεξικό! Ένα σοκαριστικό περιστατικό κατήγγειλε πως του συνέβη ο Τιάγκο Ράμος, σύντροφος της 52χρονης Ναντίν Γκονσάλβες, μητέρας του σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, ο Τιάγκο και η Ναντίν βρέθηκαν πριν από λίγες ημέρες σε ένα πανάκριβο θέρετρο του Κανκούν, στο Μεξικό, για να αναθερμάνουν τη σχέση τους.

Εκεί, λοιπόν, ο 23χρονος ποδοσφαιριστής και μοντέλο σύμφωνα με τα λεγόμενα του και το βίντεο που κυκλοφόρησε, δέχθηκε επίθεση από τρία άτομα σε ένα εστιατόριο, και κάποιος τον μαχαίρωσε!

Ο Τιάγκο Ράμος έβγαλε στη δημοσιότητα ένα βίντεο με τα αίματα στον λαιμό του, και τον ίδιο να λέει: «Παραλίγο να πεθάνω για κάτι που δεν έκανα. Πήγα στο εστιατόριο και παρήγγειλα ένα πιάτο φαγητό. Δεν ξέρω τι έγινε. Δεν έκανα τίποτα. Δεν θα το αφήσω έτσι όλο αυτό. Έχω τον αριθμό εκείνου που το έκανε και θα γυρίσω στο Μεξικό»!

Πάντως, δεν έχει διευκρινιστεί αν ο Τιάγκο Ράμος επικοινώνησε με την αστυνομία για το περιστατικό στο εστιατόριο ή αν έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ υποστήριξε πως όταν συνέβη το περιστατικό ήταν μόνος καθώς η μητέρα του ποδοσφαιριστή της Παρί Σεν Ζερμέν είχε επιστρέψει στην Βραζιλία.

Να σημειωθεί επίσης, πως σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται Βραζιλιάνος δημοσιογράφος, ο Τιάγκο είναι τρελά ερωτευμένος με την Ναντίν Γκονζάλβες της και κάνει τα πάντα για να μην την χάσει, ενώ εκείνη τον στηρίζει στη μάχη του με την κατάθλιψη.

Τώρα τι ακριβώς συνέβη στο Μεξικό, ας ελπίσουμε να ξεκαθαρίσει σύντομα… Aπο το gossip-tv.gr

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top