ΛΕΜΕΣΟΣ: Βρέθηκε ο ασθενής που το «έσκασε» από την Αθαλάσσα - Μετέβη στο σπίτι της μητέρας του

ΛΕΜΕΣΟΣ: Βρέθηκε ο ασθενής που το «έσκασε» από την Αθαλάσσα -  Μετέβη στο σπίτι της μητέρας του

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Δευτέρας 7 Δεκεμβρίου στο Νοσοκομείο Αθαλάσσας, μετά από απόδραση ασθενή.

Για τον εντοπισμό του είχαν αρχίσει έρευνες από το μεσημέρι της Δευτέρας και τελικά εντοπίστηκε 24 ώρες αργότερα στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα ο 31χρονος επισκέφθηκε το σπίτι της μητέρας του, ενημερώθηκαν οι Αρχές που τον συνόδευσαν σε γιατρό ο οποίος, έδωσε τη συγκατάθεσή του ώστε ο ασθενής να λάβει εξιτήριο, αφού έκρινε ότι δεν συντρέχουν λόγοι για να παραμείνει στο Νοσοκομείο Αθαλάσσας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE