ΛΕΜΕΣΟΣ: Βρέθηκε ο ασθενής που το «έσκασε» από την Αθαλάσσα - Μετέβη στο σπίτι της μητέρας του

ΛΕΜΕΣΟΣ: Βρέθηκε ο ασθενής που το «έσκασε» από την Αθαλάσσα -  Μετέβη στο σπίτι της μητέρας του

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Δευτέρας 7 Δεκεμβρίου στο Νοσοκομείο Αθαλάσσας, μετά από απόδραση ασθενή.

Για τον εντοπισμό του είχαν αρχίσει έρευνες από το μεσημέρι της Δευτέρας και τελικά εντοπίστηκε 24 ώρες αργότερα στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα ο 31χρονος επισκέφθηκε το σπίτι της μητέρας του, ενημερώθηκαν οι Αρχές που τον συνόδευσαν σε γιατρό ο οποίος, έδωσε τη συγκατάθεσή του ώστε ο ασθενής να λάβει εξιτήριο, αφού έκρινε ότι δεν συντρέχουν λόγοι για να παραμείνει στο Νοσοκομείο Αθαλάσσας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Η Κύπρος επιστρέφει στη βαθμίδα «Α» για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια – «Ισχυρή ψήφος εμπιστοσύνης στην οικονομία»

ΠτΔ: Η Κύπρος επιστρέφει στη βαθμίδα «Α» για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια – «Ισχυρή ψήφος εμπιστοσύνης στην οικονομία»

Σημαντικό οικονομικό ορόσημο για την Κύπρο αποτελεί, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, η αναβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Κυπριακής Δημοκρατίας από τη Standard & Poor’s, από τη βαθμίδα «A-» στη βαθμίδα «A», με διατήρηση θετικής προοπτικής.

BEST OF TOTHEMAONLINE