ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στις 9 Δεκεμβρίου οι κληρώσεις Νέων και Παίδων 2021-2022

Στις 9 Δεκεμβρίου οι κληρώσεις Νέων και Παίδων 2021-2022

Την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου θα γίνουν οι κληρώσεις της UEFA για τα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Παίδων Κ-17 και Νέων Κ-19 αγωνιστικής περιόδου 2021 – 2022.

Στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ-17 θα λάβουν μέρος 52 ομάδες. Ολλανδία και Ισπανία θα αρχίσουν τις υποχρεώσεις τους από τον Elite round και το Ισραήλ που θα φιλοξενήσει την τελική φάση, δεν θα λάβει μέρος σε προκριματικές φάσεις.

Στην προκριματική φάση οι 52 ομάδες θα κληρωθούν σε 13 ομίλους των 4 ομάδων και η διαδικασία της κλήρωσης θα γίνει ανάλογα με την κατάταξη της UEFA.

Στον Elite round θα προκριθούν 30 συνολικά ομάδες. Οι 13 πρώτες των ομίλων, οι 13 ομάδες που θα τερματίσουν στην 2η θέση των ομίλων καθώς και οι 4 καλύτερες τρίτες ομάδες των ομίλων.

Η Κύπρος βρίσκεται στην 30η θέση της κατάταξης με 6.167 βαθμούς και για σκοπούς κλήρωσης τοποθετήθηκε στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας, που συμμετέχουν ομάδες από την 29η θέση μέχρι και την 41η θέση.

Πρωτάθλημα Νέων Κ-19
Στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ-19 θα λάβουν μέρος 52 ομάδες που θα χωριστούν σε 13 ομίλους των 4 ομάδων και στον Elite round θα προκριθούν 27 ομάδες.

Οι 13 ομάδες που θα τερματίσουν στην πρώτη θέση των ομίλων, οι 13 δεύτερες ομάδες που θα τερματίσουν στη 2η θέση κάθε ομίλου και η καλύτερη τρίτη ομάδα των ομίλων.

Η Πορτογαλία περνά απευθείας στον Elite round και η Σλοβακία, που θα διοργανώσει την τελική φάση, δεν λαμβάνει μέρος σε προκριματικές φάσεις.

Η Κύπρος βρίσκεται στην 32η θέση της κατάταξης με 5.333 βαθμούς και για σκοπούς κλήρωσης τοποθετήθηκε στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας, που συμμετέχουν ομάδες από την 28η θέση μέχρι και την 40η θέση.

The post Στις 9 Δεκεμβρίου οι κληρώσεις Νέων και Παίδων 2021-2022 appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Για άλλες 8 μέρες στο κελί οι 6 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για τους άλλους 3

Συνελήφθησαν Ουκρανοί αξιωματούχοι - Κατηγορούνται ότι σχεδίαζαν να δολοφονήσουν τον Ζελένσκι

Δημοτικός σύμβουλος και Δήμαρχος κατήγγειλαν ο ένας τον άλλον για σωματική επίθεση – Μελετούν κλειστά κυκλώματα για καταθέσεις

Δημοτικό Λιβαδιών: 10χρονος ανάμεσα στα άτομα που προκάλεσαν ζημιές - «Υπήρχε φρουρός στο σχολείο»

Στην εντατική διεθνής ποδοσφαιριστής μετά από επίθεση με καυστικό οξύ



Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναμένει να ακούσει από την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν τα αποτελέσματα των επαφών της τις προηγούμενες μέρες και τις σκέψεις της για τα επόμενα βήματα, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top